Engin Altan Düzyatan BM'de Türkiye'yi temsil edecek

Ekranların sevilen yüzü Engin Altan Düzyatan bu kez farklı bir görevle gündeme geldi. Çok sayıda yapımda yer alan ünlü oyuncu, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

45 yaşındaki oyuncu TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul adlı dizide 5 sezon boyunca oynadığı Ertuğrul rolüyle şöhretini dünya çapında geniş kitlelere ulaştırmıştı. Oyunculuk kariyeri boyunca 50'den fazla yapımda yer alan Düzyatan, şimdi bambaşka bir görevle iş başında. Engin Altan DüzyatanBM İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

BM İklim Değişikliği Konferansı, 11-24 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek ve Türkiye'yi temsilen Engin Altan Düzyatan yer alacak.

Azerbaycan'daki COP29 mütevelli heyeti, çevre kirliliğini azaltmayı teşvik etmek adına ihtiyaç duyulan temel mekanizmalardan biri olarak COP29 Uluslararası Danışma Komitesi'ni kurdu. Komitede, iklim çalışmalarını farklı yönleriyle ele alıp katkıda bulunabilecek toplam 21 üye bulunuyor.

Komitenin üyeleri arasında Letonya, Bulgaristan ve Romanya'nın eski cumhurbaşkanları ve bazı ülkelerin bakanları da yer alıyor.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0