Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!

Geçtiğimiz gün ABD’nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybeden ünlü Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın cenaze detayları belli oldu. Defnedilmek üzere ABD'den Türkiye'ye getirilecek olan Ahu Tuğba'nın nakil masrafları büyük ses getirirken son dakika gelişmesi ise duyanları hayrete düşürdü.

Uzun zamandır ABD'de yaşayan ünlü Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın vefat haberini geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Nuri Alço vermişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyuran Nuri Alço; "Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm." sözleriyle üzüntüsünü ifade etmişti. 

Nuri Alço

Nuri Alço

"ASTIMI VARDI"

Daha sonra yaptığı başka bir paylaşımla ayrıntıları aktaran Nuri Alço; "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş." şeklinde konuşmuştu. 

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

CENAZESİ İSTANBUL'DA OLACAKTI!

Cenaze töreni ve geride bıraktığı vasiyetiyle büyük ses getiren Ahu Tuğba'nın cenaze detayları belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ABD İstanbul Başkonsolosluğu arasında yapılan yazışmaların ardından prosedürler tamamlanmış ve cenazenin yarın sabah Miami'den kalkacak tarifeli uçakla İstanbul'a getirilmesine karar verilmişti. Ancak son dakika gelişmesiyle ABD'li yetkililerin Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli bulduğu öğrenildi. ABD'de tamamlanmayan prosedürler için cenazenin İstanbul'a gelmesi ertelendi.  

Ahu Tuğba ve kızı

Ahu Tuğba ve kızı

CENAZENİN TÜRKİYE'YE GETİRİLME MAALİYETİ OLAY OLDU!

Cenazesinin ABD'den Türkiye'ye getirilme maliyetinin 20 bin dolar olduğu öğrenilirken nakil masraflarını iş insanı Celal Kalyoncu'nun üstlendiği ortaya çıktı. 5 Eylül Perşembe günü İstanbul Teşvikiye Camii'nde kılınması planlanan cenaze namazının ardından ünlü oyuncu, Zincirlikuyu Mezarlığı ya da Karacaahmet Mezarlığına defnedilecekti.  

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

NİSAN AYINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ!

Geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçiren 69 yaşındaki Ahu Tuğba, 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü. Mayıs ayında taburcu olan ünlü oyuncu; "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır." sözleriyle yaşadıklarını anlatmıştı.

Ahu Tuğba ve kızı

Ahu Tuğba ve kızı

ANNESİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ!

Mayıs ayında apar topar yeniden hastaneye kaldırılan Ahu Tuğba'nın KOAH hastalığına yakalandığı öğrenilmişti. Hatta kızı Anjelik zor günler geçiren KOAH hastası olan annesi için dua istemişti.

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

AHU TUĞBA KİMDİR?

İstanbul Amerikan Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Kanada’da Concordia Üniversitesi’nde İngilizce dil bölümüne başlayan Ahu Tuğba,  1970’lerin sonlarına doğru Türk sinemasına adım atarak eğitimini yarıda bırakmıştı.1980’lerin başında ulusal çapta üne kavuşan ünlü oyuncu, 1987 yılında ise müzik albümü çıkardı.

1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile dünyaevine giren ünlü oyuncunun kendisi gibi Ahu (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu bulunuyor. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın hayatına başladı! Eşinden gelen jest gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın hayatına başladı! Eşinden gelen jest gündem oldu
Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 11 yıl önce hazırlamış

İLİŞKİLİ HABER

Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 11 yıl önce hazırlamış
Vedat Milor'dan korkutan haber! Kaza geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor'dan korkutan haber! Kaza geçirdi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 17

Ömer 1 hafta önce

Rabbine kul olmadan geçen bir ömür

Toplam 1 beğeni

Soner 1 hafta önce

Dirisi Türkiyeden kaçmış. Ölüsünü niye getirmeye çalışıyor insanlar anlamadım. Orda gömün gitsin. Farz mı Türkiyede gömülmek.

Toplam 1 beğeni

memo 1 hafta önce

Allah rahmet eylesin, ülkemizdeki din düşmanları yeşilçam artistleri gibi asla islama hakaret etmedi.

Toplam 1 beğeni

Tepki 1 hafta önce

Hadi hadiii...

admin 1 hafta önce

CELAL KALYONCUMU ÖYLE BİRİMİ VAR dayı

Yorumların Tümünü Okuyun