Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 11 yıl önce hazırlamış

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ahu Tuğba hayatını kaybetti. 69 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçının vasiyetini hazırladığı ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba dün sabah ABD’nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. Vefat ettiği sırada kızı Anjelik'in de evde olduğu öğrenildi. Annesinin hayata gözlerini yummasından sonra Anjelik, polisleri eve çağırdı.

69 yaşındaki Tuğba’nın vefat haberini yakın dostu Nuri Alço, yaptığı paylaşımla duyurdu.

MEĞER VASİYETİNİ YILLAR ÖNCE HAZIRLAMIŞ

Bir süredir ileri seviye astımla mücadele eden usta sanatçının 11 yıl önce vasiyetini hazırladığı ortaya çıktı. 

Tuğba, 2013'te yakalandığı akciğer rahatsızlığının tedavisi sürecinde vasiyetini hazırlattığını ve organlarını bağışladığını söylemişti. Vasiyetinin içeriğini açıklamayan Tuğba, şu ifadeleri kullanmıştı:

Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum’da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direk noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum’a geldi. Beni Bodrum’da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir’den İstanbul’a giderken yolumu İzmir’den Bodrum’a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi.

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!
Hayatını kaybeden Ahu Tuğba ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! Kızı Anjelik o anları anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Hayatını kaybeden Ahu Tuğba ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! Kızı Anjelik o anları anlattı
Ölümüyle sevenlerini yasa boğmuştu! Ahu Tuğba'nın son isteği yürek burktu

İLİŞKİLİ HABER

Ölümüyle sevenlerini yasa boğmuştu! Ahu Tuğba'nın son isteği yürek burktu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mert 5 gün önce

Niye Ambulans değil de, polis çağırmış anlayamadım.

uzaylı 1 hafta önce

Buna fani dünya derler, durmayıp daim döner, insanoğlu bir fenerdir, nihayet bir gün söner. İSMAİL FAKİRULLAH HAZRETLERİ Ömür sermayesi tükendi bitti, insanoğlu Ahirete sefer etti, fakat Ahiret hayatı bitecek bir hayat değil ki insanoğlu ne eder orada, çok pardon siz bunları hiç düşünmemiştiniz değil mi?

REZALET 1 hafta önce

Sağlığında hangi faydalı işe imza attıki şimdi haberleri işgal ediyor.

Toplam 4 beğeni