Vedat Milor'dan korkutan haber! Kaza geçirdi

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor'dan sevenlerini korkutan haber. Milor, Beyoğlu'nda kaza yaptı.

Beyoğlu'nda yemek yazarı Vedat Milor'un içinde bulunduğu araç, kaza yaptı. Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde Vedat Milor'un şoförünün kullandığı araç, bir otomobille çarpıştı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kazada can kaybı olmazken Milor, sosyal medya hesabından kazanın fotoğraflarını paylaşarak açıklama yaptı.

"EMNİYET KEMERİ TAKMASAM BENİM İÇİN ÇOK DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ"

X'ten açıklama yapan ünlü isim, "Sola hatalı dönüş yapan sürücü (beyaz araç) kazaya neden oldu ve yüzde 100 haksız olduğunu kabul etti. Emniyet kemeri takmasam ve hava yastığı çalışmasa benim için çok daha kötü olabilirdi. Şoför Fahrettin Beyin bir eli ciddi hasar gördü. Yazmaktaki amacım ciddi bir soruna dikkat çekmek: Ülkemizde kavşak dönüşleri çok sorunlu ve belirsiz. Bize çarpan arkadaş düzgün bir insandı. Fakat sağ cebe girip sola dönmek yerine (ceptekilere sola dönüş kırmızı yanıyordu), cebe girmeden, düz gitmesi gereken yolda aniden sola döndü. Uygar ülkelerde bu tip trafik düzenlemeleri çok daha anlaşılır. Çünkü bu tip dönüşler öncesi yerde veya yol kenarında işaretler var. Sizi çok iyi yönlendiriyorlar. Bizde bu işaretler çizilmeye mi üşeniliyor yoksa ekstra masraftan mı kaçınılıyor bilmiyorum. Bu tip ceplerin sorun olması bir yana düzgün ve anlaşılır trafik düzenlemesi yok. İstatistik çıkarsak herhalde ülkemizde yüzlerce farklı kavşak düzenlemesi vardır. Bu konuda hiçbir standart yok. Örneğin kazaya neden olan arkadaş navigasyonu açık olduğu halde yanlış dönüş yapabiliyor. Elbette daha dikkatli olmalıydı ama bu kazada trafik ve yol düzenlemelerinin hiç mi payı yok?" ifadelerini kullandı.

Vedat Milor kaza

Vedat Milor kaza

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran BM sorusu! Başkan Erdoğan'ın sözünü hatırlattı

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran BM sorusu! Başkan Erdoğan'ın sözünü hatırlattı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Salih Yetim 2 hafta önce

Müslümanlara nefret kusan kim olursa olsun, beni zerre kadar ilgilendirmiyor. İster yaşasın, isterse ölsün.

tebrikler 2 hafta önce

önemli bir konuya dikkat çekmiş.