X-Factor yarışmasıyla tanınan Ferah Zeydan'ın talihsiz sahne kazası!Depremzede çocuklar için...

2014 yılında yayınlanan X Factor (Türkiye) adlı şarkı yarışmasıyla hafızalara kazınan Ferah Zeydan, 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım ve kayıp veren Hatay'da sahne aldı. Depremlerde anne ve babasını kaybetmiş depremzede çocuklara yönelik Antakya Expo Alanı Amfi Tiyatro’da düzenlenen etkinliklerde sahne alan Zeydan, konser sırasında talihsiz bir kaza atlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat 2023'de meydana gelen ve 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan büyük depremlerde en ağır yıkımlardan birini alan Hatay'da, Hatay Valiliği himayesinde ve Hataylı iş adamı Serdar Özyurt'un katkılarıyla depremzede çocuklar için düzenlenen etkinlikte ünlü şarkıcı Demet Akalın konser verirken, etkinlikte son olarak sahneye çıkan şarkıcı Ferah Zeydan şarkı söyleyerek seyircilere doğru gittiği anda sahneden düştü. Şarkı söylediği esnada filelere takılan sanatçı, görünmez kazayı yara almadan atlattı. Görevlilerin yardımıyla ayağa kalkan Zeydan konserine kaldığı yerden devam etti.

"SAHNEDE IŞINLANMAYI BULDUM"

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen söyleyen Ferah Zeydan konser sonrasında başına gelen talihsiz olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yıkıcı olan depremin ardından o çocukların gözlerindeki o mutluluğu görmek ve gerçekten Hatay'ın eğlendiğini görmek, bir Hataylı olarak beni çok mutlu etti. Sahnede başıma komik bazı şeyler geldi ama herkes korktu. Sahneden düştüm ama çok şükür bir şey olmadı. Umarım bu düşmeden sonra önlemler alınır. Herkesin bayağı aklı çıktı. Herkes soruyor nasıl oldu ama ben de anlamadım. İnsanlarla kaynaşmayı severim bu yüzden birlikte şarkı söylemek için gittim ve düştüm. Sahnede ışınlamayı buldum ve bir anda sahneden kayboldum. Düşme videolarımı izlerken çok güldüm. Tatlı bir anı oldu" dedi.

Ferah Zeydan

Ferah Zeydan

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran BM sorusu! Başkan Erdoğan'ın sözünü hatırlattı

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran BM sorusu! Başkan Erdoğan'ın sözünü hatırlattı
Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir ilk! Kadın Teğmenlerimiz'e Başkan Erdoğan’dan övgü dolu sözler

İLİŞKİLİ HABER

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir ilk! Kadın Teğmenlerimiz'e Başkan Erdoğan’dan övgü dolu sözler
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Mersinli 2 hafta önce

Hatay reyhanlı da Türkiyem şarkısını CHP liler Düğünde bile çalamadılar. Gerisini siz düşünün