Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'den hayranlarını korkutan açıklamalar! Kariyerini bitiriyor mu?

Sevilen parçalarıyla bilinen dünyaca ünlü şarkıcı Adele hayranlarını şok eden açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız kariyerine ara vereceğini açıkladı.

"Rolling in the Deep", "Hello", "Someone Like You", "Easy On Me" gibi şarkılarıyla dünyaya adını duyuran ve birçok şarkısı dünya hitleri arasında bir numarada yer alan Adele, "19" albümü ile müzik kariyerine ilk adımını atmıştı. 2008 yılında çıkardığı bu albümden yana ilk defa kariyerine ara vermek istediğini söyleyen dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan açıklamalar geldi.

Adele

Adele

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele  Rich Paul ile evleniyor! İLİŞKİLİ HABERDünyaca ünlü şarkıcı Adele Rich Paul ile evleniyor!

"SON 10 KONSER"

Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Münih şehrinde hayranlarıyla buluşan İngiliz şarkıcı bu konserinin son gösterisi olduğunu şu sözlerle açıkladı: "10 konser daha vereceğim, daha sonra sizi uzun bir süre görmeyeceğim. Hep kalbimde olacaksınız."

 Adele kariyerini bitiriyor mu

Adele kariyerini bitiriyor mu

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI KARİYERİNE SON VERİYOR!

"Weekends With Adele" gösterisi ile Almanya’dan önce Las Vegas’ta konser veren ünlü yıldız, Vegas konserlerinin ise 23 Kasım’da sona ereceğini duyurdu. Birkaç ay önce "Yeni şarkı yapmak gibi bir niyetim yok. Bu gösterilerin ardından uzun bir ara vermeyi planlıyorum" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı yapmış olduğu son açıklamalar ile kariyerine son vermek için oldukça kararlı olduğunu sevenleriyle paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

X-Factor yarışmasıyla tanınan Ferah Zeydan'ın talihsiz sahne kazası! Depremzede çocuklar için...

Dünyaca ünlü yıldız Eddie Redmayne'in alacağı ücret olay oldu: Bu en yüksek ücret!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Eddie Redmayne'in alacağı ücret olay oldu: Bu en yüksek ücret!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0