Hayatını kaybeden Ahu Tuğba ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! Kızı Anjelik o anları anlattı

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Ahu Tuğba, dün akşam saatlerinde, ABD’nin Miami şehrindeki evinde hayata gözlerini yumdu. 69 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta isminin ölümünün ardından kızı Anjelik Calvin, annesinin son anlarını anlattı. Ortaya çıkan o detay ise Tuğba'nın sevenlerini üzdü.

Ölümü ile sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğan ünlü Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın son anlarını kızı Anjelik anlattı. Miami'deki evinde hayata gözlerini yuman 69 yaşındaki Tuğba'nın bir süre önce trafik kazası geçirdiği ve sonrasında eski sağlığına kavuşamadığı biliniyordu. Bir süredir kızıyla Miami'de yaşayan ve dün akşam saatlerinde hayatına veda eden usta oyuncunun son anlarında yanında yine kızı vardı.

Ahu Tuğba ve kızı Anjelik

Ahu Tuğba ve kızı Anjelik

YeşilçamİLİŞKİLİ HABERYeşilçam'ın ünlü oyuncusuydu! Ahu Tuğba evinde ölü bulundu

BÜYÜK BİR TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ!

Geçtiğimiz nisan ayında büyük bir trafik kazası geçiren ve 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi gören Ahu Tuğba 69 yaşında hayatını kaybetti. Annesinin vefatının ardından açıklamada bulunan kızı Anjelik Calvin telefonla bağlandığı canlı yayında annesinin ölmeden önceki son anlarını anlattı.

Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Ahu Tuğba hayatını kaybetti

BİR GECE ÖNCESİ ANNESİNE YALVARMIŞ AMA...

Bağlandığı canlı yayında konuşmakta güçlük çeken Anjelik Calvin, annesinin son anlarını şu ifadelerle anlattı: "Çok korkunç bir şok geçiriyorum. Çok uykusuzum, yanımda ağabeylerim ve ablam var. Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk, annemi öptüm seni seviyorum dedim uyuduk. Sabah uyandığımda uyuduğunu zannediyordum... Birkaç saat sonra bir baktım ki annemde çıt yok. Benim annem normalde kapı sesine uyanan biriydi. Annem çok duygusaldır, hiçbir kadına benzemiyordu. Ne bir evli adamla beraber oldu ne bir yuva yıktı. Çok kişiye ekmek kapısı açmış biridir. Çok zor konuşuyorum. Bu yaşıma kadar hep başımda durdu gidip de bir adamla yaşayabilirdi. O parasını benim eğitimime harcadı. Her zaman bana karşı apayrı bir anneydi. Son birkaç gündür öksürüyordu hastaneye gitmek istedim ama o istemedi."

Ahu Tuğbanın son anları

Ahu Tuğbanın son anları

"ANNEMİN YANINA GİTTİĞİMDE BUZ GİBİYDİ"

"Ben öğlen uyandım annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala çıt yoktu. Daha sonra 911'i aradım. Annemin yanına bir gittim benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş. Dünyanın en büyük acısı bir anneyi bir evladın o şekilde bulması. Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da ben annemi o şekilde görmeseydim. "

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

X-Factor yarışmasıyla tanınan Ferah Zeydan'ın talihsiz sahne kazası! Depremzede çocuklar için...

Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 11 yıl önce hazırlamış

İLİŞKİLİ HABER

Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 11 yıl önce hazırlamış
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0