Adanalı dizisinin Pınar'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği hayranlarını şaşırttı

Ekranların sevilen dizisi olarak hafızalara kazınan Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın yıllar içindeki değişimi şaşırtmaya devam ediyor. Özbudak, oyunculuğu bıraktığını belirterek yeni mesleğini açıkladı.

2008 yılında yayınlanmaya başlanan ve Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin rol aldığı Adanalı dizisinde Tuğçe Özbudak Pınar karakterini canlandırıyordu. 

Sevilen dizinin oyuncularının yıllar içindeki değişimi dönem dönem gündeme geliyor. Tuğçe Özbudak da bu değişimlerle kendinden bahsettiren isimler arasında.

Adanalı dizisiyle ismini duyuran Tuğçe Özbudak, estetik yaptırdığını kabul etmişti. Eski hali ile son hali arasında ciddi farklılık olan Özbudak, yaptırdığı operasyonları konuk olduğu bir programda açıklamıştı.

Özbudak, yaptırdığı operasyonları gizlemediğini belirterek "Burnumu, dudağımı yaptırdım. Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. Ben bu estetikleri kaç yaşımda yaptırdım. Millet estetik yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar." demişti.

 

4. kez nikah masasına oturan Acun IlıcalıİLİŞKİLİ HABER4. kez nikah masasına oturan Acun Ilıcalı'nın düğün davetiyesinde ilginç anekdot!

'OYUNCULUĞU BIRAKTIM'

Adanalı dizisinde Pınar karakterini canlandıran Tuğçe Özbudak, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde gezerken görüldü. Alışveriş merkezinde gezerken muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özbudak, "Oyunculuğu bıraktım, uzun set saatleri ve çalışma koşullarının ağırlığı artık beni yordu, şimdi gayrimenkule yöneldim" sözleri ile meslek değiştirdiğini açıkladı.

Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur ve Necla Nazır'a verdi veriştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur ve Necla Nazır'a verdi veriştirdi
Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0