Gamze Özçelik ve Reshat Strik'ten gururlandıran paylaşım! Afganistan'da Türk bayrağı detayı

Gamze Özçelik ve Reshat Strik dünyaevine girmelerinin ardından beraber çıktıkları yardım yolunda dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şimdilerde Afganistan'da olan ikilinin çektiği görüntülerde Türk bayrağının olması ise dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Umuda Koşanlar Derneği ile yardıma muhtaç kişilere el uzatmaya devam eden Gamze Özçelik, Reshat Strik ile dünyaevine girmesinin ardından bu yolda birlikte yürümeye başladılar. Yaptıkları yardımları sosyal medya hesaplarından da paylaşan çiftin Afganistan'dayken yaptıkları paylaşımda dikkat çeken bir detay büyük beğeni topladı.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

AFGANİSTAN'DA TÜRK BAYRAĞI DETAYI

Gamze Özçelik ve Reshat Strick, sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundular. Bisiklet sürerek eşi Gamze Özçelik'in yanına gelen Strik, Afganistan'da bir çocuğa ait olan bisikletin üzerindeki Türk bayrağını gösterdi. O detay Gamze Özçelik tarafından "Maşallah" şeklinde karşılanırken, yüzlerinde ve seslerinde oluşan heyecan ise dikkat çekti.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Süheylman 1 hafta önce

Ebu Sitrik bin Asid-i Muazzez.