Acun Ilıcalı ve Hadise küstü mü? Acun Ilıcalı'nın düğününe katılmayan Hadise dikkat çekti

4. kez dünyaevine giren Acun Ilıcalı, yılın düğünü diye nitelendirilirken eşi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kareleri de magazin medyasına düştü. Düğünde birçok konuk yer alırken yakın dostu Hadise'nin olmayışı ise dikkatlerden kaçmadı. Bunu üzerine sosyal medyada küsler yorumu yapılmaya başladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dün Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Görkemli bir törenle evlenen Acun Ilıcalı, mekan olarak Esma Sultan Yalısı'nı seçti. Giriş alanına boğazdan sürat teknesini kullanarak gelen Acun Ilıcalı, bu hareketi ile sosyal medyada gündem oldu. Aynı zamanda Çiftin nikâh şahitliklerini Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan yaptı. Birçok ünlünün katıldığı törende gözler Hadise'yi aradı.

Çiçeği burnunda çifte Ali Koç şoku! Ayça Çağla AltunkayaİLİŞKİLİ HABERÇiçeği burnunda çifte Ali Koç şoku! Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün konuşmasını beğenmedi

YILIN DÜĞÜNÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ GÖZLER HADİSE'Yİ ARADI

55 yaşında tekrar evlenmeye karar veren Acun Ilıcalı, 250 davetlinin katıldığı ünlüler geçidi ile dünyaevine girdi. Hülya Avşar, Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Berfu - Eser Yenenler, Demet Akalın, Murat Boz ile Ebru Gündeş ve Murat Özdemir gibi yakın isimler yer alırken düğünde yakın dostu Hadise'nin olmayışı ise gözlerden kaçmadı. Neden olmadığı merak edilen Hadise hakkında sosyal medyada "Acaba küsler mi?" yorumları yapıldı.

HADİSEDEN PAYLAŞIM GELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunana Hadise, Acun Ilıcalı ve eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın fotoğrafını paylaşarak "Yanınızda olayı çok isterdim! Ömür boyu mutluluklar güzel Çağla ve canım Acun. Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Çiçeği burnunda çifte Ali Koç şoku! Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün konuşmasını beğenmedi

İLİŞKİLİ HABER

Çiçeği burnunda çifte Ali Koç şoku! Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün konuşmasını beğenmedi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0