Prens William Kral olmayı bekliyor! Kardeşi için şimdiden plan yapmaya başladı

İngiltere Kralı III. Charles'ın ardından tahta geçecek varis olan Prens William'ın kardeşi Prens Harry ile aralarında soğuk rüzgarlar estiği biliniyor. Aileye yakın bir kaynaktan gelen bilgiye göre Prens William, kardeşi Prens Harry ve eşi hakkında acımasız planlar yapıyor.

İngiltere'de Kraliçe II. Elizabeth'in 2022 yılında vefat etmesinin ardından Kral III. Charles tahta geçmişti. III. Charles'ın ardından tahtın varisi Prens William olduğu biliniyor. 

Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlenmesi, daha sonra Kraliyet görevlerini bırakması dikkat çekmişti. Prens William'ın Kral olduğunda kardeşi için yapacakları hakkında şimdiden planlama yaptığı, aileye çok yakın bir kaynaktan öğrenildi.

FİZİKSEL SALDIRI İDDİASI GERİLİMİ ARTIRDI

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndan Sussex Dükü Prens Harry, 2018 yılında oyuncu Meghan Markle ile dikkat çekici bir düğünle evlenmişti. 2019 yılında Archie adında bir oğulları olan çiftin, 2021 yılında Lilibet Diana adında bir kızları oldu. İngiliz Kraliyet Ailesi'nden olmanın sorumluluklarının bulunduğu biliniyor ve 2020 yılında ünlü çift bu görevleri bırakma kararı aldı.

Kraliyet Ailesi içerisindeki olaylar tüm dünyada merak uyandırırken Sussex Dükü Prens Harry ve ağabeyi Galler Prensi William'ın arası bozulmuştu. Prens Harry, 'Spare' (Yedek) isminde bir kitap çıkardı ve bu kitapta iddia edilene göre Kensington Sarayı'ndaki yaşanan bir tartışmada William, Harry'ye fiziksel olarak saldırdı.

Aralarında gerilim olan kardeşlerin gelecekte neler yaşayacağı genel olarak merak ediliyor. Express'in haberinde yer alan bilgilere göre ise III. Charles'ın ardından tahta geçecek varis olan Prens William, kardeşi ve kardeşinin eşi için acımasız planlar yapıyor.

Kral olacağı zamanı planlamaya şimdiden başlayan William, Kraliyet Ailesi'nde kardeşi Harry ve Meghan Markle için bir gelecek görmüyor. Kraliyet Ailesi'nde Harry ve Meghan'a yer verilmesini doğru bulmuyor ve ikilinin süresiz olarak aile dışında bırakılması gerektiğini düşünüyor. 

BİRBİRLERİYLE KONUŞMADILAR

Geçen hafta amcaları için düzenlenen anma töreninde William ve Harry, kısa bir süreli bir arada bulundu fakat kardeşler bu zaman diliminde sırt sırta durdu.

En son 2023 yılında Kral Charles'ın taç giyme töreninde bir araya gelen kardeşler, uzun süre sonra ilk defa bir odada bulundu. İddialar, iki kardeşin aralarında neredeyse 5 metre mesafe olduğu ve birbirleriyle konuşmadıkları yönünde oldu.

Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0