Engin Polat'ın tahliye anları! Dilan Polat ve Engin Polat'ın mahkeme kararı belli oldu

Kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda davaları sürdürülen Dilan ve Engin Polat çifti, geçtiğimiz Kasım ayında 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti. İki hafta önce tahliye edilen Dilan Polat'ın ardından 28 sanık hakkında alınan ara karar açıklandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılması istenilen 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan dava alınan ara kararın açıklanmasıyla gündeme geldi. Davanın 3’ncü gününde mahkeme, Engin Polat'ın da aralarında yer aldığı 4 sanığın tahliye edilmesine karar verdi. 

Dilan Polat

Dilan Polat

TAHLİYE ANI KAMERALARA YANSIDI

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜ!

Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesinin ardından Dilan Polat ve kardeşi Sinem Sıla Doğu'nun görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat aldığı tahliye haberinin ardından sevinç gözyaşları döktü. Eşi Engin Polat'ın cezaevinden tahliye edilmesini bekleyen Dilan Polat; "Çok mutluyum. Bekliyorum şu anda gelmesini. Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum. Hiçbir suçumuz olmadığı için MASAK raporları ile tescillendi." şeklinde konuştu.

Tahliyenin ardından Dilan Polat'tan akıllara durgunluk veren paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Tahliyenin ardından Dilan Polat'tan akıllara durgunluk veren paylaşım!
Engin Polat'tan tahliye sonrası ilk açıklama! Eşi Dilan Polat'a kavuştu

İLİŞKİLİ HABER

Engin Polat'tan tahliye sonrası ilk açıklama! Eşi Dilan Polat'a kavuştu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0