Johnny Depp korsan dişlerini yaptırdı! Son hali gündem oldu

Dünyaca ünlü yıldız Johnny Depp Cannes Film Festivali'nde çok konuşulan dişlerini yaptırdığı ortaya çıktı. ABD'li oyuncunun son hali gündem oldu.

Geçtiğimiz sene Cannes Film Festivali'ne katılan ABD'li oyuncu Johnny Depp'in 'sarı ve çürüyen' dişleri olay olmuştu. Ünlü oyuncu çürüyen ve sararan dişlerini tedavi ettirdi.

YEPYENİ DİŞLERLE POZ VERDİ

Johnny Depp beyaz dişleriyle özgüvenli şekilde gülerken görüldü. Son dönemde kötü görünen dişleri nedeniyle gülümsemekten kaçınan Depp'in yeni görünümü hayranlarının beğenisini topladı.

Johnny Depp yeni dişleri

Johnny Depp yeni dişleri

Hayranları, 'Karayip Korsanları' yıldızının geçirdiği diş tedavisinin ardından gençleşmiş görünümüne övgüler yağdırdı. Depp hakkında, "O kadar mutlu ve sağlıklı görünüyor ki!", "Artık harika bir gülüşü var", "Korsan dişleri gitti, yerine inci gibi dişler geldi" şeklinde yorumlar geldi.

Tahliyenin ardından Dilan Polat'tan akıllara durgunluk veren paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Tahliyenin ardından Dilan Polat'tan akıllara durgunluk veren paylaşım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0