Engin Polat'tan tahliye sonrası ilk açıklama! Eşi Dilan Polat'a kavuştu

Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama suçundan yargılandığı duruşmada tutuklu sanık Engin Polat, adli kontrolle serbest bırakıldı. Engin Polat ve eşi Dilan Polat, tahliye sonrası ilk kez açıklamada bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanık Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. 4 Eylül'de başlayan duruşmanın 3. gününde Engin Polat'ın tahliyesine karar verildi. Tutuklu yargılanan Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün, mahkeme kararıyla serbest bırakıldı. Sanıkların yurt dışına çıkma yasağı ve imza atma şartı şeklinde adli kontrol kararı bulunuyor.

TAHLİYE SONRASI İLK AÇIKLAMA

Dilan Polat, yaklaşık 2 hafta önce serbest bırakılmıştı. Eşi Engin Polat da bugün görülen duruşmada tahliye edildi. Engin Polat, tahliye sonrası ilk kez konuştu.

Polat, "Ailemize kavuştuk, çok mutluyuz" dedi.

Engin Polat'ın tahliye anları! Dilan Polat ve Engin Polat'ın mahkeme kararı belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Engin Polat'ın tahliye anları! Dilan Polat ve Engin Polat'ın mahkeme kararı belli oldu

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ben 1 hafta önce

Adalet bunun neresinde ehliyetsiz bindiği için yıllarca hapiste yatanamı yoksa devlete soyup mafya gibi olarlarmı adamlar süç makinesi ıkıgün göz yıkama hapisten çıksın olan gariplere

Kuttt AY 1 hafta önce

ne demişş bundan sonra dikkattli olacağım yani dolarları başına değil başka yerini kapatacak..... Lanet olsun kokuşmuş yasalarada kanunlarasa ve oyuncakcı savcı ve hakemlerede hatta her gün bu asalakları gündemde tutan burnumuza kadar sokan haber kananlarınada .. oh diyeyim onların adına ekranda görmeyiz ARTIKKK bu şarlatanları