Yalı Çapkını’na sürpriz isim! İlk set görüntüleri yeni oyuncudan geldi

Türkiye dışında da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizi setinden ilk görüntüler geldi. Yeni sezonunda ünlü oyuncu Pelin Akil'in de yer alacağı dizi 13 Eylül'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Son dönemlerin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, geçtiğimiz sezon yapılan senarist değişikliği ile adından sık sık bahsettirmişti. Şimdilerde senaryosunu Mehmet Barış Günger'in üstlendiği dizinin yeni sezon çekimlerinden ilk görüntüler geldi. Yalı Çapkını'nda Diyar karakterini oynayacak Pelin Akil, setteki ilk gününü takipçileriyle paylaştı.

 Pelin Akil

Pelin Akil

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Ferit’in çok değer verdiği, yaşça kendisinden büyük olan Diyar karakteriyle ekranlara gelecek olan Pelin Akil, Mert Ramazan Demir ve Burcu Alptekin ile verdiği bir pozu Instagram hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Pelin Akil'in o paylaşımı...

 Pelin Akil paylaşımı

Pelin Akil paylaşımı

Seda Bakan yakında diye heyecanlı haberi duyurdu! "Savaşan kadınlara gelsin"

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan yakında diye heyecanlı haberi duyurdu! "Savaşan kadınlara gelsin"
Aslıhan Güner'in gözleri lens mi? Merak edilen soruya yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner'in gözleri lens mi? Merak edilen soruya yanıt verdi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 1 hafta önce

dizide AHLAKSIZlık diz boyu