İmaj tazeledi! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den olay pozlar

İbrahim Tatlıses ise Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Yaklaşık 7 ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan taze anne, bu kez yeni imajıyla gündeme bomba gibi düştü.

2024 yılının ilk aylarında ikiz oğulları Emir ve Ayel'i kucağına alan genç Tatlıses çifti, gündemden neredeyse hiç düşmüyor. Sosyal medya fenomeni olan Yasemin Şefkatli, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son dönemde ikiz bebekleriyle verdiği pozlarla beğeni toplayan Şefkatli, bu kez yepyeni tarzıyla dikkatleri üzerine topladı.

YENİ TARZI ÇOK KONUŞULDU

Ünlü isim, kâkül modasına uydu ve sarı saçlarını kâküllü kestirdi.

Yeni saç tarzını sosyal medya hesabından paylaştığı görsellerle takipçilerine duyuran Şefkatli, "Kahküllü hayat" notunu düştü.

Son haliyle gündem oldu! Friends'in Joey'sini görenler tanıyamıyor

İLİŞKİLİ HABER

Son haliyle gündem oldu! Friends'in Joey'sini görenler tanıyamıyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0