Marilyn Monroe'nun kişisel eşyaları ilk kez sergilenecek!

Hollywood'un en ünlü oyuncu ve modellerinden biri olan Marilyn Monroe'nun kıyafetleri, kişisel mektupları ve eşyaları Londra'da özel bir sergide sergilenecek.

ABD'li ikonik oyuncuya ait çeşitli eşyalar; saten sabahlıkları, makyaj malzemeleri, hatıraları, aşk mektupları ve Kraliçe II. Elizabeth ile görüşmesinden görüntüler Ekim ayında Londra'da "Marilyn - The Exhibition" adlı sergide sanatseverlerle buluşacak. Sergide, ünlü yıldıza ait 500'den fazla eşya yer alacak. Tüm bu eşyalar Ted Stampfer'ın özel koleksiyonundan geliyor.

İLK KEZ SERGİLENECEK

Monroe'nin eşyaları, kariyerine ilk başladığı zamandan bir Hollywood ikonu olmasına uzanan sürecin resmini sunacak.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Monroe'nin ilk kez sergilenecek olan eşyaları 18 Ekim'de Arches London Bridge'se sergilenecek olan koleksiyonun bir parçası olacak. Sergiyi düzenleyen Stampfer, kişisel koleksiyonunun Londra'da sergilenecek olmasından memnuniyetini dile getirdi ve "1962'de, ölümünden sonra, eşyaları neredeyse kırk yıl boyunca bir zaman kapsülündeymiş gibi saklandı ve muhafaza edildi" dedi ve şöyle ekledi:

"Hayatına dair gerçek bir bakış açısı kazandırabilecek bu eşsiz parçaları paylaşabilmek harika, bugün gerçek Marilyn Monroe'ya ve gerçek kimliğine daha da yaklaşmamızı sağlıyor".

Konuştuğunuz şeyler reklam olarak karşınıza çıkıyorsa dikkat! Telefonlar dinleniyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Konuştuğunuz şeyler reklam olarak karşınıza çıkıyorsa dikkat! Telefonlar dinleniyor mu?
Selena Gomez bu sefer servetiyle gündem oldu! Adı listeye girdi

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez bu sefer servetiyle gündem oldu! Adı listeye girdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0