Aslıhan Güner'in gözleri lens mi? Merak edilen soruya yanıt verdi

Yalan dizisinde Melike karakterini canlandıran Aslıhan Güner'in gözlerinin lens olduğu iddia ediliyordu. Rol aldığı dizi ve oyunculuk hakkında konuşan Güner, gözlerinin lens olma durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner'in gözlerinin lens olduğu iddia ediliyordu. "Yalan" dizisinde yer alan oyuncu, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş merkezinde dolaşan Güner gazetecilerin sorularını cevapladı.

Güner, dizide canlandırdığı karakter hakkında açıklama yaparak "Emek verdiğimiz bir iş. Melike karakteri benim için özel ve kıymetli... Uzun süredir oynadığım zor karakterlerden biri..." sözlerini kullandı.

Yaz günlerini setlerde geçiren ünlü isim, "1-2 haftalık tatil yaptım. İş odaklı olduğum için iş daha önemli... Tatilde aklım kalmadı" diyerek işini öncelediğini aktardı.

Dizi setinde baygınlık geçirip hastaneye kaldırılan oyuncu, setlerde bazen insan üstü çalıştıklarını dile getirerek "Melike ağır bir karakter. Bir adliye sahnesinden sonra fenalaştım. Setteki sağlıkçımız müdahale etti. Ben baya kötü oldum, hastaneye gittik. İki serum aldım." ifadelerine yer verdi.

Sette fenalaştığı gün makyözünün nikahı olduğunu ve nikahta şahitlik yaptığını söyleyen Güner, "Kıza söz verdim, 'Ya gidemezsem?' diye düşündüm. Şükür sağlığıma kavuştum, gittim" dedi.

'DEĞİŞEBİLECEĞİM ROLLERİ İSTİYORUM'

Sektöre 16 yaşında başladığını ve güzel görünmeyi her zaman ikinci planda tuttuğunu söyleyen oyuncu, "Ekran tabii güzel görmek istiyor ama her karakterde de en iyi halinizi göstermeniz gerekmiyor. Gerektiğinde çirkinleşmek-yaşlanmak, vücut dili ve bedenimi değiştirmek bir oyuncu olarak bana haz veriyor. Değişebileceğim rolleri istiyorum." açıklamasını yaptı.

Özellikle canlandırdığı karaktere değinen Güner, "Melike 20 yıl cezaevinde kalmıştı ve yorgun görünmem gerekiyordu. Güzellikten daha önemli olan hapishane yorgunluğunu hissettirmem gerekiyordu. İlk bölümlerde makyajsız kamera karşısına geçmiştim" dedi.

"Zübeyde, Analar ve Oğullar" filminde Zübeyde Hanım rolünde kamera karşısına geçen oyuncu, , "Her zaman madalya gibi gururla taşıyacağım bir karakter. Herkese nasip olmaz. 35 yaşında ben, 68 yaşında kadını oynadım. Atatürk'ün annesini oynamak nasip oldu. Gururla söylüyorum. Zübeyde Hanım'ı araştırırken etkileyen şeyler okudum. Seyirci yüzüme baktığında acıyı hissetmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Zübeyde Hanım karakterini canlandıran Güner, "Zübeyde Hanım'ın da ellerinde, avuç içlerinde, kemiklerinde ve dizlerinde problem olduğunu okumuştum. Sahne sırasında ve sette sonra rolden çıkmadım. Gerçekten avuç içi ve diz kapaklarında ağrılar hissettim. Setten sonra fizik tedaviden 8 seans gördüm" sözlerini ekledi.

'BEBEKLİK FOTOĞRAFLARIM YETMİYOR MU?'

Gözlerinin lens olduğu iddia edilen oyuncu, "Gözlerime ısrarla neden lens diyorlar anlamıyorum. Bebeklik fotoğrafım da yetmiyor?" dedi ve yanındaki hayranlarına "Bakın, lens mi?" sorusunu yöneltti.

Röportajın ardından Aslıhan Güner, hayranları ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Yalı Çapkını’na sürpriz isim! İlk set görüntüleri yeni oyuncudan geldi

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını’na sürpriz isim! İlk set görüntüleri yeni oyuncudan geldi
Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0