Mesut Özil'in yeni oyuncağı çok konuşulacak! Resmen servetini döktü

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Amine Gülşe ile Mesut Özil son olarak kızları Eda ve Ela ile yaşadıkları muhteşem evlerini yayınlamıştı. Özil'in yeni aldığı Harley Davidson motosiklet çok konuşulacak.

Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe'de forma giyen Alman asıllı Türk futbolcu Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra da adından söz ettirmeye devam ediyor. Vücut geliştirme görüntüleriyle daha önce gündeme gelen başarılı isim kez kendisine aldığı bir motorla adından söz ettirdi. 

45 BİN EURO'YA MOTOR ALDI!

Garajında Porsche 993 Turbo S, Ferrari 512 TR, Bugatti Veyron, Mercedes AMG One ve Corvette C4 gibi Amerikan klasikleri bulunan Özil, önceki gün de 45 bin Euro’ya (yaklaşık 1 milyon 710 bin lira) Harley Davidson motosiklet aldı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

vatandaş 6 gün önce

2 teker yaramaz. harli de olsa.

Misafir 1 hafta önce

BUMU SERVET benim araba bundan pahalı

ihtiyar 1 hafta önce

bu kadarda abartma niye servet dediginiz para ile 1+1 ancak alabilirsiniz hangi servetten bahsediyorsunuz

Ramazan 1 hafta önce

Mesut icin corba parasi

Alih 1 hafta önce

Ey Mesut paranı Allah yolunda harca, böyle boş şeylere gönül sakın ha verme.

Yorumların Tümünü Okuyun