Müge Anlı'dan çok konuşulacak Narin Güran açıklaması! Tartışmanın fitilini ateşledi

Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra Pazar sabah saatlerin bulundu. Türkiye'yi sarsan olay sonrası Müge Anlı'dan açıklama geldi. Yayın yasağı alan Narin Günay cinayeti hakkında tartışmanın fitilini ateşledi.

19 gündür kayıp olan ve Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ederken, sosyal medyada Müge Anlı'nın konu hakkında açıklamaları da oldukça merak ediliyordu. Uzun süredir suskunluğunu koruyan Müge Anlı, Narin cinayeti hakkında sessizliğini bozdu. Anlı, yayın yasağı getirilen cinayet hakkında tartışmanın fitilini ateşleyecek sözler söyledi.

"NEDEN YAYIN YASAĞI GELİYOR ONU KONUŞMAK LAZIM"

Yayın yasağı nedeniyle konuyu işleyemediğini ifade eden Müge Anlı, "Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ama yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı geliyor, onu konuşmak lazım" dedi. Müge Anlı tartışmaların fitilini ateşleyecek sözler söyledi ve "Bana da gelen çok bilgi var ancak mahkeme kararı var. Açıklayamıyorum" dedi.

Müge Anlı Narin cinayeti

Müge Anlı Narin cinayeti

Daha önce başka bir olayı işlediği için kendisine dava açıldığını söyleyen Anlı, "Bana plaket verilmesi gerekirken yasak yüzünden dava açıldı. O yüzden dikkat ediyorum" diyerek sitem etti. Sosyal medyada gündem olan açıklamaların ardından birçok kullanıcı Müge Anlı'nın konuşması üzerine yorum yaptı.

Zeynep Gamze Özçelik'ten eşi Reshad Strik'e dikkat çeken sözler: "Tatile gitmek yerine…"

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Gamze Özçelik'ten eşi Reshad Strik'e dikkat çeken sözler: "Tatile gitmek yerine…"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 11

Aşağlık bir durum 1 hafta önce

Ohh gelsin reytingler, ailenin acısı ülkenin huzuru ikinci planda.

Tümer 1 hafta önce

Abi suçlu. Amca aanne işin isinde

Eyya 1 hafta önce

her kafadan bir ses çıkıyor bir sürü yalan yanlış ihbarlar yapılıyor dolayısıyla doğru bilgiler karanlıkta kalıyor akıllar bulanıyor yayın yasağı getirilme sebebi bu olabilir mi acaba? bırakın polis işini yapsın magazin boyutunu geçin reyting yapmak tek gayeniz bildiğiniz varsa polislerle paylaşın gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorsanız

AHMED ÖNAL 1 hafta önce

Müge sen yanlız ve yanlızca bir spikersin bu memleketin askeri jandarması polisi istibaratı var ve senin gibilere hç ihtiyacta yak hani.Madem bir şeyler biliyorsun çık mahklemeye anlat şohow olsun diye konuşuyorsan lütfen sus işine bak boş yapma.Madem o kadar polisliğe özeniyordun niye polis olmadın ?????

Toplam 1 beğeni

Metin 1 hafta önce

Yasak kalktı açıkla bakalım şov mu gerçek mi görelim

Yorumların Tümünü Okuyun