Nicole Kidman'a ödül töreni öncesi acı haber! Aldığı haberle yıkıldı

'Babygirl' filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Nicole Kidman, ödül töreninden hemen önce aldığı acı haberle adeta yıkıldı. Annesinin ölüm haberini alan ünlü oyuncu ödülünü alamadan acı haberi aldı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Venedik Film Festivali'nde 'Babygirl' filmiyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman, ödül töreninden hemen önce 84 yaşındaki annesinin ölüm haberini aldı. Annesi Janelle Anne Kidman'ın ölüm haberiyle adeta yıkılan ünlü oyuncu, törene katılmadan İtalya'dan ayrılmak zorunda kaldı.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

ÖDÜLÜNÜ ALAMADAN ACI HABERİ ALDI!

57 yaşındaki Kidman'ın ödülünü yönetmen Halina Reijn aldı. Kidman ise yaptığı açıklamada, ödülünü annesine ithaf ettiğini söyleyerek "O beni şekillendirdi ve beni ben yaptı. Ona müteşekkirim" ifadelerini kullandı.

Nicole Kidman annesi

Nicole Kidman annesi

Böyle aşiret düğünü ne görüldü ne duyuldu! Toplanan paralar saymakla bitmedi

İLİŞKİLİ HABER

Böyle aşiret düğünü ne görüldü ne duyuldu! Toplanan paralar saymakla bitmedi
Demet Akalın'a Versace'den büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'a Versace'den büyük jest!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0