Demet Akalın'a Versace'den büyük jest!

Demet Akalın, yeni klibini Miami’deki Versace Otel’de çekmeye karar verdi. Otel yönetimi para istemediği ortaya çıktı.

Popçu Demet Akalın, sınırları aştı. Yeni klibi için ABD'ye uçacağını açıkladı. Aya Beach Yeni Foça'da sahne alan ünlü popçu, klip çekmek için ABD'nin Miami kentine gideceğini vurguladı.

Ünlü modacı Gianni Versace'ye ait olan ve daha sonra otel yapılan yerde kamera karşısına geçeceğini vurguladı. Ünlü popçu Shakira'nın da aynı otelde klip çektiğini ve 250 bin dolar ödediğini anlattı.

Demet Akalın

Demet Akalın

Ancak otel yönetiminin kendisinden para talep etmediğini belirtti. Bu durum karşısında oldukça mutlu olan popçu, Miami hazırlıklarına başladı. Bu arada Akalın, kulak rahatsızlığının hala devam ettiğini vurguladı. Kulak iltihabının geçmediğini belirten şarkıcı, "İki hafta oldu, yeter! Çeşme'de denize bir dalıp, öyle bir gideyim dedim. O dalma iyi bir şey değil" dedi.

Nicole Kidman'a ödül töreni öncesi acı haber! Aldığı haberle yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Nicole Kidman'a ödül töreni öncesi acı haber! Aldığı haberle yıkıldı
Mauro Icardi 52 milyon liralık Lamborghini'den sonra İstanbul Boğaz'ına sıfır yalı bakıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi 52 milyon liralık Lamborghini'den sonra İstanbul Boğaz'ına sıfır yalı bakıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0