Mauro Icardi 52 milyon liralık Lamborghini'den sonra İstanbul Boğaz'ına sıfır yalı bakıyor!

Wanda Nara'dan ayrılmasıyla gündeme gelen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, geçtiğimiz aylarda kendisine aldığı 52 milyon liralık Lamborghini ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü futbolcu şimdide kendisine İstanbul'a sıfır yalı bakıyor.

Galatasaray'ın gözde oyuncularında Mauro Icardi, geçtiğimiz aylarda eşi Wanda Nara ile ayrılma kararı almıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu karardan sonra tüm gözler Mauro Icardi'ye dönmüştü. Ayrılık sonrası kendisini ödüllendiren Icardi, 52 milyon değerinde bir araba yatırımı yapmıştı. 

KENDİNİ ÖDÜLLENDİRMEYE DOYAMIYOR

Kendisini ödüllendirmeye doyamayan Mauro Icardi, çocukları ile birlikte yaşayacağı İstanbul'da boğaza sıfır bir yalı baktığı gündemde yer aldı.

Demet Akalın'a Versace'den büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'a Versace'den büyük jest!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0