Kayahan'ın eski eşi İpek Açar minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi

1999 yılında Kayahan ile dünya evine giren İpek Açar, 2015 yılında Kayahan'ın vefatından sonra yıkılmıştı. 4 yıllık yalnızlığın ardından, 2019 yılında hayatını müzisyen Alper Kömürcü ile birleştiren Açar, geçtiğimiz aylarda Ömer Alp adında bir evlat sahibi olmuştu. Açar, minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

Kayahan'dan sonra mutluluğu Alper Kömürcü ile bulan İpek Açar, 14 Aralık 2023'te oğulları Ömer Alp'i kucağına aldı. Minik Ömer ile ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Açar, zaman zaman bebeğiyle pozlar paylaşsa da yüzünü hiç göstermemişti. İpek Açar bu kez kural bozdu.

BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

İpek Açar, eşi Alper Kömürcü ve oğulları Ömer Alp ile pozlarını, dua ve kalp emojisi notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Minik Ömer babası Alper Kömürcüye benzetildi. Öte yandan İpek Açar'ın Kayahan'la evliliğinden Aslı Gönül adında bir kızı da bulunuyor.

ADINI ABLASI KOYDU

İpek Açar, daha önce verdiği bir röportajda oğullarının adını ablasının koyduğunu belirtmiş ve "Doktorlar bir daha hamile kalamayacağımı söyleyince biz de evlat edinmeye karar verdik. O sırada ben hamile kaldım ve Ömer dünyaya geldi. Adını da ablası Aslı Gönül koydu" demişti.

Eski futbolcu David Beckham çiftliğe yerleşti! Köy hayatının detaylarını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu David Beckham çiftliğe yerleşti! Köy hayatının detaylarını paylaştı
Kaan Yıldırım'ın telefonunda 'cartcurt' diye kayıtlıydı! Pınar Deniz sebebini ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım'ın telefonunda 'cartcurt' diye kayıtlıydı! Pınar Deniz sebebini ilk kez anlattı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 1 hafta önce

Maşallah Allah bağışlasın, çok tatlı bir çocuk adı da güzelmiş hz ömer gibi adaletli ve inançlı olur inşallah