Yıllardır gözlerden uzak yaşıyordu! Selena'nın Selin'i Cansu Demirci evlendi

Bir döneme damgasını vuran yapımlar arasında yer alan Selena dizisinin sevilen oyuncusu Cansu Demirci, dizi finalinin ardından oyunculuk kariyerine de ara vermişti. Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü isim, evlendiği ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Selena' dizisinde üç kardeşin en büyüğü olan Selin karakteriyle yer alan Cansu Demirci, popüler dizinin ardından akademik kariyere yönelmiş ve oyunculuğu bırakmıştı. Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ünlü ismin eğitimini tamamlayarak Türkiye'ye döndüğü ve geçtiğimiz gün nikah masasına oturduğu öğrenildi. Cansu Demirci'nin nikah görüntüleri hızla yayılarak sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Cansu Demirci ve eşi

Cansu Demirci ve eşi

DÜĞÜNE GİRİŞ VİDEOSUYLA BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Nikah görüntülerinin yayınlanması üzerine Cansu Demirci’nin hiç bir değişikliğe uğramaması sosyal medyada büyük ses getirdi. Geçmişten günümüze hatırlandığı haliyle kalan ünlü isim, müjdeli haberiyle de adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, ünlü ismin nikahından o görüntüler...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0