Alparslan Öztürk eşi Ebru Şancı'yı evlilik yıldönümlerinde seyyar pilavcıya götürdü

Futbolcu Alparslan Öztürk ve modacı eşi Ebru Şancı 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve 3 çocuk sahibi olmuştu. Ünlü çift, 9. evlilik yıldönümlerinde eğlenceli bir paylaşım yaparak takipçilerini güldürdü.

Eski manken ve moda tasarımcısı Ebru Şancı ve futbolcu eşi Alparslan Öztürk evliliklerinin 9. yılını kutluyor. Sosyal medya hesabında 1 milyona yakın takipçi sayısı bulunan Ebru Şancı, esprili paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. İkiz kızları ve bir oğulları olan ünlü çift, mutlu evlilikleriyle de dikkat çekiyor.

EĞLENCELİ PAYLAŞIM

Ebru Şancı, evlilik yıldönümleri için eşinin kendisine "seni harika bir yere yemeğe götürüyorum" vaadinden sonra şok yaşadı.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk

Evlilik yıldönümleri dolayısıyla kendisini seyyar pilavcıya götüren eşine takılan Ebru Şancı, fotoğrafları "9. evlilik yıldönümümüz kutlu olsun kocacım harika bir secim tam bir gurmesin" notuyla paylaştı.

Eski futbolcu David Beckham çiftliğe yerleşti! Köy hayatının detaylarını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu David Beckham çiftliğe yerleşti! Köy hayatının detaylarını paylaştı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0