Güldür Güldür'ün yıldızı Alper Kul'dan üzen haber!

Güldür Güldür Show programının yıldızlarından biri olan Alper Kul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. Beklenmedik ayrılık kararı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ekranların sevilerek takip edilen programı Güldür Güldür Show, yeni sezonu ile ekranlara kaldığı yerden devam ediyor. Show programın demir başlarından olan ve ekranlarda sevilerek takip edilen Alper Kul, ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Sevenlerini üzen haber kısa sürede gündem oldu.

"AİLEMLE BİRLİKTE EKRANLARDA OLAMAYACAĞIM"

Ayrılığına dair şu notu düşen Alper Kul, "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Efendim ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olamayacağım. Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum."

İlber Ortaylı sağlık durumu hakkında "Hayatım biraz yavaşlayacak" dedi!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı sağlık durumu hakkında "Hayatım biraz yavaşlayacak" dedi!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0