Leyla ile Mecnun’un İsmail Ağabey’i Serkan Keskin, Meriç Aral ile evlendi!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden Leyla ile Mecnun dizisindeki "İsmail Abi" rolüyle hafızalara kazınan tiyatrocu ve sinema oyuncusu Serkan Keskin oyuncu Meriç Aral'la 3 kez ertelediği evliliği sonunda gerçekleştirdi.

Serkan Keskin ile Meriç Aral, yoğun daha önce üç kez nikah masasına oturmaya kalkmış ancak her seferinde ertelenmişti.

Neden olarak yoğun iş tempolarını öne süren Aral, daha önce konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Oyuncu, “Düğün tarihimiz sürekli ertelenmiyor aslında. Bir noktada olacak ama tarih hala belirlenmedi. Eylül diye düşünüyoruz ama yoğun şekilde çalıştığımız için bir şekilde denk getiremiyoruz. Bunu organize etmek çok zor biz de doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz” demişti. 

'Leyla ile Mecnun' dizisinin İsmail Abi'si Serkan Keskin (46) oyuncu Meriç Aral (35) ile dün akşam nikah masasına oturdu.

Gelinin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.

 

Daha önce evlilik tarihleri üç kere ertelenen çiftin nikah törenine; Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.

 

Meriç Aral, düğün öncesinde, "Ben evlenme teklifi ettim. Balayına İskoçya'ya gitmek istiyordum. Sonra İskoçya'ya gittik. İskoçya'da da Serkan, bana evlenme teklifi etti" dedi.

Pınar Altuğ Rize’de çay toplayıp Artvin’de horon tepti!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ Rize’de çay toplayıp Artvin’de horon tepti!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0