Eski futbolcu David Beckham çiftliğe yerleşti! Köy hayatının detaylarını paylaştı

İngiliz eski futbolcu David Beckham, futbol kariyerine son verdikten sonra tüm şatafat ve lüks hayatını bırakarak köye yerleşti. Tavuk bakan ve çiftçilikle uğraşan ünlü isim yeni hayatını anlattığı görüntüleri paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şehir hayatının yapay ve yorucu yoğunluğu birçok kişiyi yeniden doğal hayata dönmeye teşvik ediyor. Birçok ünlü isim de köy hayatını tercih etmeye başlıyor.

Futbol kariyerinde en son Paris Saint Germain'de forma giyen İngiliz oyuncu yaklaşık 20 yıl boyunca devam ettiği kariyerine 2013 yılında son vererek emekli oldu. David Beckham, şehir hayatını bırakıp köye yerleşen isimler arasına katıldı.

ÇİFTLİK HAYATINI PAYLAŞTI

1999'dan beri Victoria Beckham ile evli olan ünlü futbolcu, çocuklarıyla birlikte çiftlik hayatını tercih ediyor. İngiltere'nin kırsal şehri Oxfordshire'da çiftlikleri olan Beckham ailesi, burada tarım ve arıcılıkla uğraşıyor.

David Beckham, çiftlik hayatına ait detayları, çektiği bir video ile takipçileriyle paylaştı. Videoda ünlü futbolcu yetiştirdiği bitkileri tanıtıyor.

David Beckham'ın çiftliğinde futbol sahası, Türk ve Fin hamamı bulunuyor.

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi
Alparslan Öztürk eşi Ebru Şancı'yı evlilik yıldönümlerinde seyyar pilavcıya götürdü

İLİŞKİLİ HABER

Alparslan Öztürk eşi Ebru Şancı'yı evlilik yıldönümlerinde seyyar pilavcıya götürdü

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0