Burak Özçivit Çeçen liderle bir araya geldi! Ramazan Kadirov'dan Bozdağ Film Plato'suna ziyaret

Geçtiğimiz gün Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Bozdağ Film'e ait Riva'da bulunan Bozdağ Film Platoları'nı ziyaret etti. Kadirov, yapımcı Mehmet Bozdağ eşliğinde dizi setini gezdi, oyuncu Burak Özçivit ve ekiple bir araya geldi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dünya çapında ilgiyle takip edilen yapımlardan biri. Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Türkiye ziyareti kapsamında geçtiğimiz gün Kuruluş Osman dizi setini de ziyaret etti. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Çeçen lidere seti gezdirerek oyuncu ve ekibiyle tanıştırdı. Dizide Osman rolüyle büyük ilgi gören Burak Özçivit de Çeçen liderle bir araya geldi.

"ÇOK SICAK KARŞILANDIK"

Ramazan Kadirov, set ziyaretiyle ilgili olarak "Türkiye'ye yaptığımız ziyaret sırasında Kuruluş Osman setini ziyaret ettik. Çok sıcak karşılandık. Türk tarihi ve kültürünü hayranlıkla izliyorum" şeklinde konuştu.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov Bozdağ Film Platolarını ziyaret etti

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov Bozdağ Film Platolarını ziyaret etti

Yapımcı Bozdağ ise Kadirov'a bir at, Türk kılıcı ve zırh hediye etti.

Entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni haber var!

İLİŞKİLİ HABER

Entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni haber var!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0