Mesut Özil'den yeni proje! İstanbul'da imza atmaya hazırlanıyor

Eski futbolcu Mesut Özil, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra çeşitli ticari faaliyetler içine girmişti. Özil şimdilerde Türk futboluna katkı sağlamak adına bir futbol akademisi açmaya hazırlanıyor. Özil'in, İstanbul Anadolu Yakası'nda mekan arayışı içinde olduğu öğrenildi.

Türk asıllı Alman vatandaşı olan Mesut Özil, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe gibi başarılı kulüplerde ve Alman Milli Takımında forma giymişti. 2023 yılında sakatlığını gerekçe göstererek 18 yıllık profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını duyuran Özil, şimdilerde Türkiye'de genç futbolcular yetiştirmeyi amaçlıyor. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Türk futboluna alt yapı desteği sağlamayı hedefleyen Özil, İstanbul Anadolu Yakası'nda tesis için yer bakmaya başladı bile.

Mesut Özil

Mesut Özil

GENÇ YILDIZLAR YETİŞTİRECEK

Mesut Özil, Türk futbolunda dillere slogan olan 'alt yapı eksikliği'ni kapatmak için kolları sıvadı. Özil, kariyeri boyunca edindiği tecrübeleri ve mesleki birikimini gençlere aktarmayı hedefliyor. Dahası, tesisinin Türkiye'de futbol eğitimi noktasında önemli bir merkez olmasını planlıyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0