Engin Altan Düzyatan'dan heyecanlandıran proje! 87 yıl sonra film oluyor!

Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden biri olan Necip Fazıl Kısakürek'in, önemli eserlerinden biri kabul edilen ‘Bir Adam Yaratmak' eseri, tiyatro oyunundan sonra film oluyor. Başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın alacağı iddia ediliyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

 Necip Fazıl Kısakürek'in 1937 yılında yazdığı üç perdelik oyun "Bir Adam Yaratmak" tiyatrodan sonra beyazperdede izleyiciyle buluşacak. 937-1938 yıllarında Muhsin Ertuğrul tarafından ilk kez Şehir Tiyatrolarında sahnelenmiş olan eser 87 yılın ardında tekrar gün yüzüne çıkarılacak. 

Eserdeki "Hüsrev" karakterini sinema filminde ise oyuncu Engin Altan Düzyatan oynayacak. Filmin yapımcılığını Filimetre Medya Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Murat Çeri oturuyor. Çekimlerine 7 Ekim'de İstanbul'da başlanacak filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Altan Erkekli, Serpil Tamur, Deniz Barut, Hakan Meriçliler, İsmail Hakkı, Murat Serezli, Gülper Özdemir ve Caner Topçu bulunuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği film aynı zamanda festivallerde yarışacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hastalığı sebebiyle saçları döküldü! Arkadaşlarının dalga geçtiği küçük kıza yapılan sürpriz...​

Yeliz Yeşilmen kasasındaki altınları tek tek saydı! Lüks villasını görenler gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen kasasındaki altınları tek tek saydı! Lüks villasını görenler gözlerine inanamadı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0