Ankaralı Turgut'un son hali gündem oldu! Kanser tedavisi görüyordu

Ankaralı Turgut adıyla bilinen ünlü türkücü Turgut Karataş, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kısa sürede hızla kilo veren türkücü, son haliyle sevenlerini üzdü. Ünlü türkücü, pahalı olduğu için ilaçlarını alamadığını söyledi.

Ankaralı Turgut'tan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan türkücünün akciğer kanseri olduğu öğrenilmişti. Kızı Eylem Boran, "Maalesef akciğer kanseri teşhisi konuldu. Karaciğere de sıçramış. Pazartesi son tahlil sonuçlarına göre kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak. Herkesten dua istiyoruz" şeklinde açıklamada bulunmuş ve babası için dua istemişti.

SON HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Mide ağrısıyla hastaneye giden ve kanser olduğunu öğrenen Ankaralı Turgut, yaşadığı süreci ATV'ye anlattı. Ünlü türkücü, 1,5 aya yakın hastanede yattığını ve bu dönemde 12-13 kilo verdiğini söyledi.

Ankaralı Turgut

Ankaralı Turgut

Akciğerindeki kanser karaciğerine sıçrayan ve akıllı ilaç tedavisi görmesi gereken türkücü, maddi durumundan ötürü ilaçlarını alamadığını söyledi.

Ankaralı Turgut, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede ben. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" diye konuştu.

Ankaralı Turgut

Ankaralı Turgut

Ünlü türkücü, şarkılarının telifsiz kullanımına isyan etti ve kendisine 'geçmiş olsun' demeyen sanatçı arkadaşlarından da dert yandı. Türkücü, "Davalarımı açtım ben, sanat camiasından kimse arayıp geçmiş olsun demedi. Gönül kırgınlığım var" dedi.

GÜLBEN ERGEN'DEN DESTEK

Ankaralı Turgut'un gündem olan bu açıklamalarından kısa süre sonra sosyal medya hesabından ünlü türkücü ile bir karesini paylaşan Gülben Ergen şu notu düştü:

"Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı @ankaraliturgut_official umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri, iyi insanlar. Haydi görev başına hepimiz".

Pink Floyd üyesi David Gilmour'un yeni şarkısındaki Türkiye detayı! "Alışılmamış bir tat kattı"

İLİŞKİLİ HABER

Pink Floyd üyesi David Gilmour'un yeni şarkısındaki Türkiye detayı! "Alışılmamış bir tat kattı"
Erkan Can'dan yıllar sonra gelen dolandırılma itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Can'dan yıllar sonra gelen dolandırılma itirafı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Mamet 5 gün önce

Kumara alkole verin kazandiginizi sonrada param yok de

Toplam 2 beğeni

Ümit 5 gün önce

devlet bedeva karşlıyor enden parasını veriyorsunuz.

Toplam 2 beğeni

sude 5 gün önce

bunda bile dövme var bırakın artık böyle saçmalıkları kan verecek adam kalmadı herkes dövmeli ayrıca dövme kanser riskini arttırıyor

istanbul sokakları 5 gün önce

milyonları kazanıyorlar sonra ya sokak ta ölüyorlar ya kimsesiz yurdunda yada böyle hastalanınca ilaç parası bulamıyorlar bazılarıda havuzlu villalarda zevk sefa içinde

Toplam 1 beğeni

TuncTunc 5 gün önce

Gecmi$ olsun can karde$im Turgut..Eserlerini unutmadik ALLAH sana $ifalar versin ALLAHin izni ile in$allah yine sihhatine kavu$ursun.ALLAH istediginede sihhatini veriri gecmi$ olsun karde$im..Aydinlikevlerden tuncay..