Vedat Milor'dan Urfalıları kızdıracak açıklama! Tek tek sıraladı

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor sosyal medyadan en sevdiği ve en sevmediği yemekleri açıkladı. Sorulan sorular sonrası Milor'ın verdiği yanıt ise Urfalıları kızdıracak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yemek eleştirmeni ve gastronomi uzmanı Vedat Milor'a katıldığı bir programda en sevilen ve en sevilmeyen yemekler soruldu. Zaman zaman yemeklerle ilgili yaptığı karşılaştırmalarla gündem olan Vedat Milor, son verdiği yanıtlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine dikkat çekti.

URFALILARI ÇOK KIZDIRACAK

Yaptığı yemek anketleri ile de büyük ses getiren ünlü yemek eleştirmeni bu defa Urfalıları kızdıracak bir açıklamada bulundu. Türk ve dünya mutfakları hakkında derin bilgi ve damak tadıyla tanınan ünlü eleştirmen, son olarak  en sevdiği ve sevmediği yemekleri açıkladı.

Milor, "En sevmediğiniz kebap nedir?" sorusuna beklenmedik bir yanıt vererek Urfa kebabını en sevmediği kebap olarak açıkladı. Bunun yanında, en sevdiği kebap olarak yılda sadece bir ay yapılabilen yenidünya kebabını öne çıkardı.

Vedat Milor'un bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

En sevmediği et yemeği olarak bonfileyi işaret eden ünlü gurme, favori et yemeğinin ise oğlak kuyu tandır olduğunu belirtti.

En sevmediği balık türü olarak havuzda yetişen alabalığı işaret eden Milor, en sevdiği balığın ise fare yemiş boğaz lüferi olduğunu dile getirdi. "Denizden babam çıksa yerim" diyerek deniz ürünlerinde seçici olmadığını ima eden Milor, en sevdiği deniz ürünü olarak iri dilli deniz kestanesini vurguladı.

Yeni tahliye olan Dilan ve Engin Polat çiftine kötü haber! Yeniden cezaevine girebilirler

İLİŞKİLİ HABER

Yeni tahliye olan Dilan ve Engin Polat çiftine kötü haber! Yeniden cezaevine girebilirler

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0