Selena Gomez'den acı itiraf: Hiçbir zaman kendi çocuğumu doğuramayacağım!

Yıllardır yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gündemden düşmeyen dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son olarak verdiği röportajda çocuk sahibi olamayacağını açıkladı. Ünlü yıldızın açıklamasının ardından hayranlarından sayısız destek mesajı geldi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Bağışıklık sisteminin normal dokulara saldırdığı tedavi edilemez bir otoimmün hastalık olan Lupus nedeniyle daha önce böbrek nakli olan ve aynı zamanda bipolar bozukluk ile mücadele eden ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Vanity Fair dergisine çok özel açıklamalarda bulundu.

"KENDİ ÇOCUĞUMU TAŞIYAMAM"

Yıllardır tedavi süreci devam eden Gomez, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Hayatımı ve bebeğimi tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var" sözleriyle üzücü bir itirafta bulundu.

"ANNE OLMAK İÇİN CAN ATAN İNSANLARI ANLIYORUM"

Taşıyıcı anne veya evlat edinme gibi yollarla ebeveyn olabileceğini söyleyen ünlü yıldız, şöyle konuştu:

"Tam olarak hayal ettiğim gibi değil tabii. Herkes nasıl bebek sahibi oluyorsa öyle olurum sanmıştım. Ama bu konuda çok daha iyi bir yerdeyim. Anne olmak için can atan insanları daha iyi anlıyorum. Ben de onlardan biriyim. Yolculuğumun nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyorum ama biraz farklı olacak tabii. Ama sonuç olarak, umurumda değil. Benim olacak. Benim bebeğim olacak"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Vedat Milor'dan Urfalıları kızdıracak açıklama! Tek tek sıraladı

İsveç'in karanlık yüzü: Zihinsel engelli çocuklara yapılan kan donduran çürük diş deneyi!

İLİŞKİLİ HABER

İsveç'in karanlık yüzü: Zihinsel engelli çocuklara yapılan kan donduran çürük diş deneyi!
Özcan Deniz'in aldığı villalarda emlakçılar yarışa girdi! Aile krizini fırsat bildiler

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'in aldığı villalarda emlakçılar yarışa girdi! Aile krizini fırsat bildiler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0