Özcan Deniz'in aldığı villalarda emlakçılar yarışa girdi! Aile krizini fırsat bildiler

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ailesi ile yaşadığı gerginlik aile içindeki çatışmayı derinleştirdi. Bunun üstüne Deniz’in eşi Samar Dadgar'ın görümcesi Yurda Deniz tartışması aileyi daha da karıştırdı. Emlakçılar bu krizi fırsata çevirip Özcan Deniz'in evlerini kiralamak veya satmak için iletişime geçti.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ailesiyle problemli olduğunu açıklamış ve yaptığı paylaşımla ailesini sildiğini duyurmuştu.

Sonrasında Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın, görümcesi Yurda Deniz ile yaşadığı kavga Deniz Ailesi arasında da gerginliğe yol açmıştı. Karısının tarafını tutan Özcan Deniz, kız kardeşi Yurda hakkında sert açıklamalar yapınca ailesiyle arası iyice açılmıştı.

EMLAKÇILAR KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Sabah’ın haberine göre, Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villalık sitedeki emlakçılar, aile krizini fırsat bilip villaların satışını veya kiralanmasını sağlamak için adeta yarışa girdi. 

Özcan Deniz'in 2022 dört villalık sitesinde; 3 katlı villalar, geniş bahçe ve havuz bulunuyor. Özcan Deniz’in bu konuda vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Selena Gomez'den acı itiraf: Hiçbir zaman kendi çocuğumu doğuramayacağım!

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'den acı itiraf: Hiçbir zaman kendi çocuğumu doğuramayacağım!
MasterChef'te panik dolu anlar! Onur'un yüzüne kızgın yağ sıçradı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te panik dolu anlar! Onur'un yüzüne kızgın yağ sıçradı
Sinan Akçıl idam cezası hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl idam cezası hakkında konuştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0