MasterChef'te panik dolu anlar! Onur'un yüzüne kızgın yağ sıçradı

Her bölümüyle izleyici kitlesini ekranlara bağlayan yarışma programı MasterChef'te panik dolu anlar yaşandı. Balık restoranı yemekleri için tezgahın başına geçen yarışmacılar kıyasıya yarışırken bir anda korkunç bir kaza gerçekleşti. Yarışmacılardan Onur kızgın yağı eline yüzüne döktü.

Büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef yarışma programı büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun da jüriliğini yaptığı yemek yarışmasında korku dolu anlar yaşandı.  Kızgın yağı eline ve yüzüne döken Onur'un son sağlık durumu ise sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı.

KIZGIN YAĞ ELİNE YÜZÜNE DÖKÜLDÜ

Her bölümüyle sosyal medyada oldukça ilgi gören MasterChef yarışma programında dikkat çeken anlar yaşandı. Şefler yarışmacılardan Balık restoranı yemeklerinin yapılmasını istedi. O sırada yarışmacılardan Onur korku dolu bir kaza yaşadı.

Yarışmada Onur elindeki kızgın yağ tenceresini yere bırakırken bir anda ayağı kaydı ve yere düştü. Tenceredeki kızgın yağ yüzüne ve kollarına sıçradı.

Konu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve takipçileri sosyal medya üzerinden sağlık durumunu nasıl olduğunu sormaya başladı.

Özcan Deniz'in aldığı villalarda emlakçılar yarışa girdi! Aile krizini fırsat bildiler

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'in aldığı villalarda emlakçılar yarışa girdi! Aile krizini fırsat bildiler
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0