Cenazesi çelik tabutla gelecekti! Ahu Tuğba'nın kızından olay otopsi açıklaması

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, Eylül ayının başında 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan usta sanatçının ölümü şüpheli bulunmuş ve cenaze nakil işlemleri hayatını kaybettiği Miami'den getirilememişti. Otopsi raporu çıkan Tuğba'nın cenazesinin çelik tabut ile Türkiye'ye getirileceği öğrenilmişti. Tuğba'nın kızından herkesi şaşkına çeviren otopsi açıklaması geldi.

Uzun zamandır kızı Anjelik Calvin'in eğitimi için ABD'de yaşayan, Türk sinemasının sevilen oyuncularından Ahu Tuğba geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sebebiyle sağlık problemleri ile baş ediyordu. Geçirdiği kaza sonrası ameliyat olan ve ameliyat sonrasında da mücadele ettiği KOAH hastalığı sebebiyle zor günler geçiren Tuğba, 1 Eylül tarihinde hayatını kaybetti.

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

Ölümüyle sevenlerini yasa boğmuştu! Ahu TuğbaİLİŞKİLİ HABERÖlümüyle sevenlerini yasa boğmuştu! Ahu Tuğba'nın son isteği yürek burktu

"ANNEMİN BEDENİNİ ÇÜRÜTTÜLER"

Usta ismin kızı Anjelik Calvin'in annesinin otopsisi ile ilgili yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı. Anjelik annesi için otopsi raporunun çıkmasının ardından 15 günlük süreci ve son gelişmeleri şu sözlerle anlattı:

"Annemin bedenini çürüttüler. Zorluklara rağmen naaşı çok sevdiği Türkiye'de, sevenleri ve dostlarının omuzunda toprağa verilecek."

Ahu Tuğbanın kızından otopsi açıklaması

Ahu Tuğbanın kızından otopsi açıklaması

Öte yandan evrak işlerinin bu hafta tamamlanması ve Tuğba'nın cenazesinin önümüzdeki hafta Türkiye'de olması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNMUŞTU!

Ölümüyle hem sanat dünyasını hem de sevenlerini yasa boğan usta oyuncunun cenazesi kızının isteği üzerine Türkiye'ye getirilerek İstanbul'da defnedilecekti. Fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen prosedürler gereği, kişinin ölüm nedeni otopsi raporu çıkmadan 'şüpheli ölüm' kategorisine girdiği için Ahu Tuğba'nın cenazesinin ülke dışına çıkarılmasına ABD'li yetkililer tarafından izin verilmiyordu.

Ahu Tuğba ölümü

Ahu Tuğba ölümü

OTOPSİ RAPORU ÇIKMIŞTI

Habertürk'ün haberine göre; Tuğba'nın 'Şüpheli ölüm'e yer olmadığı belirtilen otopsi raporu çıkmasına rağmen Miami'deki adli tıp merkezinin müdürünün izinde olması ve otopsi raporu çıksa da adli tıp merkezinin müdürünün imzası olmadan resmiyet kazanmaması sebebiyle Türkiye Miami Başkonsolosluğu, cenazenin nakli için gerekli işlemleri yapamıyordu.

Usta sanatçının cenazesi Adli tıp merkezinin müdürünün tatilden dönüp otopsi raporunu imzalamasından sonra Türkiye'ye nakledileceği biliniyordu.

Ahu Tuğba otopsi raporu

Ahu Tuğba otopsi raporu

Hayatını kaybeden Ahu Tuğba ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! Kızı Anjelik o anları anlattıİLİŞKİLİ HABERHayatını kaybeden Ahu Tuğba ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! Kızı Anjelik o anları anlattı

CENAZESİ ÇELİK TABUT İLE GELECEK!

Fakat aynı zamanda Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'in kullanım süresi sona eren ABD pasaportunun yenilenme işlemlerinin de tamamlanması gerekeceği için usta sanatçının cenazesi uzun süre bekletilmesinden dolayı Türkiye'ye çelik tabutla nakledilecekti.

Ahu Tuğba cenazesi

Ahu Tuğba cenazesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bankadaki işini bırakıp eşinin mesleğine başladı! Hem evi hem ofisi...

Ferdi Tayfur'dan manidar paylaşım!  Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur arasında soğuk rüzgarlar

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'dan manidar paylaşım! Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur arasında soğuk rüzgarlar
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Mustafa Oduncu 5 gün önce

Rabbim ölümünden hayırlısını ver inşaALLAH. Rezil oluyor cenazen. ALLAH c.c. RAHMET EYLESİN. VATANIMDA RABBİM CANIMI EMANET CANIMI ALIRSIN İNŞAALLAH...

Ahmet çalımlı 5 gün önce

dirisi Türkiyede yaşamak istemedi ölüsüde gelemsin. Bir neslin ahlakını bozan baş aktörlerden biridir