Erkan Can'dan yıllar sonra gelen dolandırılma itirafı!

Ünlü oyuncu dolandırılan bir profesörü canlandırdığı 'Meşru Gayrimeşru' filmin ön gösteriminde görüldü. Açıklama yapan Can, yıllar sonra yaptığı dolandırılma itirafı ile gündem oldu.

Usta oyuncu Erkan Can Meşru Gayrimeşru filminin ön gösterimine katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erkan Can  telefon dolandırıcılığının anlatıldığı filmde, başına böyle bir olay geldiği için rol aldığını itiraf etti. 

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Erkan Can, "Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım. Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Ben paramı TL olarak geri aldım. Dikkatli olsun herkes" dedi.

Erkan Can

Erkan Can

Bir süredir tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Eşi açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Bir süredir tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Eşi açıkladı
Ankaralı Turgut'un son hali gündem oldu! Kanser tedavisi görüyordu

İLİŞKİLİ HABER

Ankaralı Turgut'un son hali gündem oldu! Kanser tedavisi görüyordu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kul insan 5 gün önce

Hayatın kendisi oyun eğlence. Her şeyin Sahibi Rabbimiz Allah'tır cc oyununda eğlencenin de. Kurallarını puanını cezasını belirleyen Allah'tır cc. Cennet Cehennem var. Hesap günü var. Ey insanlar nereye gidiyorsunuz?