Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! Tacın sahibi İdil Bilge oldu

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi belli oldu. Miss Turkey güzellik yarışmasının kazananı İdil Bilge oldu. Türkiye güzellik unvanını alan Bilge, kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Türkiye'deki genç kadınların katılımıyla düzenlenen ve her yıl yenilenen organizasyonun bu yılki kazananı belli oldu. Nefeslerin tutulduğu ve merakla beklenen yarışmada Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk'in jüri koltuğunda oturduğu Miss Turkey 2024'te 20 finalist Türkiye'nin en güzel kızı olmak için yarıştı.

TACIN SAHİBİ BELLİ OLDU

Yılın en güzeli 2 numaraya sahip olan İdil Bilge seçilirken tacı takıldı. 1.80 boyundaki Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. İdil Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek. 

Miss Turkey'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Tebrikler İdil, Türk kadınını en güzel şekilde dünyaya tanıtacağına inanıyoruz. Tacını devreden Miss Turkey World 2022 Nursena Say’a teşekkür ederiz."

 

YARIŞMANIN 2. İSMİ DİKKAT ÇEKTİ

Yarışmada 2'nciliği elde eden Cemre Üker, ülkemizi Miss Supranational'da temsil edecek. 1.79 boyundaki Ülker, Paris School of Business, Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisans son sınıf öğrencisi.

İsmail Ege Şaşmaz'dan Narin yorumu! İdama karşı çıktı

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Ege Şaşmaz'dan Narin yorumu! İdama karşı çıktı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Yasin 1 hafta önce

Hahaha

hHüseyin 1 hafta önce

Güzellik Yarması Jüri Üyelerinin 1- Güzellik Nedir Bilmiyorlar 2- Hiç Güzel Görmemişler 3- Veya da Gözlerine Baktırmaları gerekiyor, Katarak Ameliyatına İhtiyaçları Olabilir ??? Yazıklar Olsun Türkiye Güzelini Seçenlere Yazıklar Olsun Türkiye Güzeli Seçilene, O Tacı Nasıl Aldı ??? Yazıklar Olsun.

medo 1 hafta önce

1. si, bütün Türkiye adına konuşmayı, bütün Türkiye'yi temsil etme hakkını size kim veriyor. 2. si 85 milyon insanın içinde en güzelimiz buysa ne diyelim.