Candan kardeşler davasında yeni gelişme! "Asayım mı kendimi ne yapayım?"

Haklarında çıkan dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçları sebebiyle tutuklama kararı alınarak cezaevine gönderilen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile ilgili yürütülen davada ara karar çıktı. Kararı duyan Bahar Candan'ın "Asayım mı ben kendimi ne yapayım?" dediği öğrenildi.

'Candan Kardeşlerolarak bilinen sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan adıyla tanınan Gülnihal Çiçek'in dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılandığı davada mahkeme heyeti tarafından ara karar açıklandı.

Candan Kardeşler

Candan Kardeşler

Ablası tahliye edilen Bahar CandanİLİŞKİLİ HABERAblası tahliye edilen Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!

TUTUKLULUK HALLERİNİN DEVAM ETMESİ İSTENDİ!

Mahkeme kararına göre; Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan'ın ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi talep edilerek tutukluluk hallerinin devam edilmesine karar verildi. 

Candan kardeşler davasında yeni gelişme

Candan kardeşler davasında yeni gelişme

"ASAYIM MI KENDİMİ NE YAPAYIM?"

Sanık savunmalarının alınmasına devam edilmek üzere 13 Eylül Cuma gününe ertelenen duruşma kararındın ardından tutukluluk halinin devam ettiğini duyan Bahar Candan'ın babasına dönerek, "Ben burada mı kalacağım? Asayım mı ben kendimi ne yapayım?" dediği öğrenildi.

Bahar Candan

Bahar Candan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

1997 çıkışlı Titanik filminin kamera arkası görüntüleri gündem oldu

Bir süredir tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Eşi açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Bir süredir tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Eşi açıkladı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Merve 4 gün önce

Asın kendinizi Türkiye sizin gibi kara paracı hırsızlardan kurtulsun nede olsa kendi bağırsaklarını temizleyemiyor bu ülke

konuk 4 gün önce

herkes ajitasyon yapsın uydurma hastalıklar çıkartsın ayılsın bayılsın sonra serbest bırakılınca hiç bir şeyi yok gibi videolar çekip eğlence şamata şarkı söylesin milletin gözüne soksun arabasını giyim kuşamını yediğini içtiğini yok öyle dava herkes cezasını çeksin.