İsmail Ege Şaşmaz'dan Narin yorumu! İdama karşı çıktı

Narin cinayetinden sonra ünlü isimler seslerini çıkarmaya başladı. Konu hakkında yorum yapanlardan biride oyuncu İsmail Eğe Şaşmaz oldu. İsmail Ege Şaşmaz idama karşı çıkması dikkat çekti.

Diyarbakır'da yaşanan Narin cinayeti Türkiye'de herkesin yüreğini dağlayan olaylardan biri oldu. Yankıları hala devam ederken birçok ünlü isimde konu hakkında görüşlerini ifade etti. O isimlerden biride oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. Çarpıcı ifadelerde bulunan Şaşmaz, yapın bu cinayete getirilmesi konuşulan idamın bir kurtuluş olduğunu söyledi.

"İDAM CEZASINI KABUL ETMİYORUM"

Taze baba olan ve bunun mutluluğunu yaşayan İsmail Ege Şaşmaz, yaşanan olayla ilgili üzüntüsünü paylaşırken "Bir kız çocuğu sahibiyim, kız ya da erkek fark etmiyor, bir evladım var ve evladını kaybeden insanlar çok fazla olmaya başladı. Çok fazla çocuğa şiddet haberleri görüyoruz." dedi. Çok konuşulan idam cezası hakkında da yorumda bulunan Şaşmaz, "İdam cezasını kabul etmiyorum, idam bir kurtuluştur" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

1997 çıkışlı Titanik filminin kamera arkası görüntüleri gündem oldu

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! Tacın sahibi İdil Bilge oldu

İLİŞKİLİ HABER

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! Tacın sahibi İdil Bilge oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0