MasterChef Türkiye'de gergin anlar! Şefler stüdyoyu terk etti

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye, bu kez geçtiğimiz günlerde yayınlan bölümüyle gündeme geldi. Ünlü yarışma programında şefler stüdyoyu terk etti.

Yeni sezonuyla ekranlarda yer alan MasterChef Türkiye; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği ile hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlığını kazanmak için mücadele eden kırmızı ve mavi takım şeflere pes dedirten anlar yaşattı. 

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

BULAŞIKLARIN ARASINDAN ÇIKARDI!

Açıklamaları sırasında kural ihlali yapıldığını aktaran Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Nigar'ın bulaşıkların içine koyduğu tencereyi çıkararak yemek yapmaya devam ettiğini ve balık çorbasını öyle sunduğunu söyledi. "Bir restoranda olsanız ve bulaşıkların içerisinden bir şey çıkartılıp yemeğe eklense hoşunuza gider mi?" şeklinde konuşan Somer Şef, Mavi Takım'ın balık çorbasının değerlendirmeye alınmayacağını dile getirdi. 

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

SÖZLERİNİ BİTİREMEDİLER!

İkinci turda ise yarışmacılardan beş kardeş yahnisi yapmalarını isteyen şefler, yemeği anlattıkları sırada geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Osmanlı mutfağı temsilcilerinden Feridun Ügümü'nü andı. Konuştukları sırada yarışmacıların alt çekmecelerden yemeğin malzemelerini çıkarmaya başladığını gören Danilo Şef yarışmacıları uyararak "Arkadaşlar malzeme çıkarmak yasaktı" dedi. 

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

STÜDYOYU TERK ETTİ!

O anlarda sinirlenerek "Arkadaşlar burada bir Türk mutfak ustası hakkında konuşuyoruz. Bu kadar mı önemli önünüzdeki malzemeleri çıkartıp muhabbet etmek? Başlayın ben başka bir şey söylemeyeceğim." şeklinde konuşan Somer Şef, söylediklerinin ardından stüdyoyu terk etti.

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

"SİZ ŞIMARIKSINIZ"

Yapılanların çok büyük bir saygısızlık olduğunu söyleyen Mehmet Şef ise "Yok abi ben de konuşmuyorum. Bu geçen sene de çok oldu. Siz şımarıksınız. Bir şey anlatıyoruz. Yani şu yemek için biz heyecanlanıyoruz. Sizin için gidip elli yerden yemekler buluyoruz. Sizi ilerletmeye çalışıyoruz. Bu yemeği yapan büyük usta vefat etti. Tam biz adamı anarken yaptığınıza bakın. Gidin domates biberinizi de alın. Biraz saygı. Ne var kardeşim çıkardın da ne oldu domates biberi?" ifadelerini kullandı. 

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

"BİRAZ SAYGI"

Sözlerine "Kusura bakmayın biraz ağır konuşacağım. Her zaman yapıyorsunuz bunu. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız şakır şakır liste çıkarıyorsunuz. Sonra o malzemeleri çıkardıktan sonra yüz tane soru soruyorsunuz. Sebebi bizi iyi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz." şeklinde devam eden Mehmet Şef, "Siz şımarıksınız" diyerek stüdyodan çıktı. 

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Bölüm fragmanında da yer verilen o anlar, sosyal medyada da adeta yorum yağmuruna tutuldu. Kimi sosyal medya kullanıcısı verilen tepkilerin abartılı olduğunu ifade ederken kimi sosyal medya kullanıcısı ise yarışmacıların davranışlarını büyük bir saygısızlık olarak nitelendirdi. 

Sinan Akçıl idam cezası hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl idam cezası hakkında konuştu!
Uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyordu! Engin Altan Düzyatan ringe çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyordu! Engin Altan Düzyatan ringe çıktı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0