Tom Cruise'un cesur şovuyla gerçek ortaya çıktı! Paris Olimpiyatları'na damgasını vurmuştu

Amerikan sinemasının aranan yüzü olan dünyaca ünlü aktör Tom Cruise, 2024 Paris Olimpiyatları'nda unutulmaz bir kapanış gösterisi yapmıştı. Ünlü oyuncu, adrenalin ve heyecan dolu gösterisiyle milyonların ilgisini çekmişti. Tom Cruise'un kapanış şovuyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Adrenalin tutkusuyla bilinen Tom Cruise, 2024 Paris Olimpiyatları'nda heyecan dolu bir gösteriye imza attı. 62 yaşındaki oyuncu Fransa Stadyumu'nun tepesinden atladı ve bir ipe bağlı olarak aşağıya iniş yaptı. Sporcuların arasından geçerek sahneye giriş yapan oyuncu cesur atlayışıyla büyük alkış topladı.

Tom Cruise

Tom Cruise

Şovun devamında motosiklet de devreye girdi. Tom Cruise, Los Angeles Başkanı Karen Bass'ten aldığı Olimpiyat bayrağını motosikletle taşıdı. Motosiklete binerek kalabalığın arasından geçti. Ardından Cruise'un Los Angeles'a ulaşmak için zamana meydana okuduğu ve meşhur Hollywood tabelasına vardığı kısa bir görüntü paylaşıldı.

Tom Cruise

Tom Cruise

UNUTULMAZ ŞOVUYLA İLGİLİ GERÇEK ŞAŞIRTTI

Görevimiz Tehlike gibi aksiyon dolu filmler çeken ABD'li oyuncu, benzer filmler çeken diğer oyuncuların aksine dublör kullanmamasıyla biliniyor. The Hollywood Reporter'a konuşan Los Angeles 2028 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Başkanı Casey Wasserman, Tom Cruise'un bu gösterine ilişkin "Bu işi yapabilecek dünyadaki en iyi kişiyi seçtim" diye konuştu. Ayrıca bu gösterinin bazı bölümlerinde dublör teklif etse de ünlü oyuncu kabul etmemiş. Cruise, "Bu gösteriyi yaparım ama eğer her şeyi ben yaparsam" demiş.

Tom Cruise

Tom Cruise

Gösteriyle ilgili şoke eden gerçek ise Tom Cruise'un bu cesur ve göz dolduran şovundan hiç para almamış olması. Wasserman, aktörün tüm gösteriyi hiçbir ücret almadan yaptığını söyledi.

ONUR NİŞANI VERİLDİ

Tom Cruise, Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati tarafından 26 Temmuz'da Paris'te, Fransa'nın en prestijli nişanlarından biri olan Onur Nişanı'na (Légion d'honneur) layık görüldü.

Tamer Karadağlı'dan 'istifa' çağrısı: Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'dan 'istifa' çağrısı: Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Faruk 5 gün önce

Bir ayağı çukurda hala hoplayıp zıplıyor kerata. Mezarda da zıplar.