CZN Burak'a hayranından lüks hediye! Daha önce böyle şube açmıştı

Sosyal medyada popüler olan CZN Burak'ın, Özbekistan'da yeni şube hazırlığında olduğu biliniyor. CZN Burak, yeni restoran hazırlıkları için gittiği Özbekistan'da büyük bir sürpriz ile karşılaşarak lüks bir araç hediye aldı. Hediyesini sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı.

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, yurt dışında da tanınan bir isim haline geldi. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan CZN Burak, Özbekistan'ın başkenti olan Taşkent'te yeni şube açmaya hazırlanıyor. 

Son zamanlarda yeni şubeler açtığı konuşulan ünlü şefin restoran açtığı konumlardan biri Özbekistan oldu. 

Kardeş ülkeye restoran hazırlığı için giden CZN Burak bir sürpriz ile karşılaştı. Yeni şubenin açılışından önce Özbekistanlı iş insanı Aziz ve ailesi, Burak Özdemir'e lüks bir araç hediye etti. Özdemir, arabanın hediye edildiği anları sosyal medyada paylaştı. 

DAHA ÖNCE HEDİYE EDİLEN LÜKS ARAÇLAR ŞUBE OLDU

Özbekistanlı hayranın daha önce de 5 milyon TL değerinde araba hediye ettiği biliniyor. Burak Özdemir, yeni mekan açılışı için lüks araçlarını satmak durumunda kalmıştı.

Hediye edilen lüks aracın şoför koltuğunda "Chef Burak" yazısı ise dikkat çeken bir detay oldu.

Tansiyon yükseldi: New York'taki dünyaca ünlü müze kefiye takan 3 çalışanını kovdu!

İLİŞKİLİ HABER

Tansiyon yükseldi: New York'taki dünyaca ünlü müze kefiye takan 3 çalışanını kovdu!
Kurtlar Vadisi Muro'dan sevenlerine müjdeli haber! Geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi Muro'dan sevenlerine müjdeli haber! Geri dönüyor
Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0