Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'ın yeni adresi Kuruluş Osman oldu!

'Yalı Çapkını' dizisinde oynadığı "Pelin" karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Buçe Buse Kahraman, yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncunun dizide Altunay Hatun rolünü oynayacağı öğrenildi.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını" ile yıldızı parlayan Buçe Buse Kahraman, 2. sezonun sonunda kadrodan ayrıldı. Yeni projesi merakla beklenen ünlü oyuncunun bu sezondaki adresi belli oldu.

Gazete Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kahraman, yeni sezonda ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Altunay Hatun' karakterini oynayacak olan Kahraman'ın yeni rolü hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü yıldız, dizinin çekimlere başlamadan önce de dünyaca ünlü bir kozmetik markasının 30. yıl kutlamalarında Türk kadınını temsil etmek için soluğu Paris'te alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyordu! Engin Altan Düzyatan ringe çıktı

Kurtlar Vadisi Muro'dan sevenlerine müjdeli haber! Geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi Muro'dan sevenlerine müjdeli haber! Geri dönüyor
Kuruluş Osman 165. bölümden yayınlanan sahneyle büyük ses getirdi! Yeni oyuncular...

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman 165. bölümden yayınlanan sahneyle büyük ses getirdi! Yeni oyuncular...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0