Tamer Karadağlı'dan 'istifa' çağrısı: Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, kurum içinde iş yapmayan oyunculara resti çekti.

Hürriyet gazetesini ziyaret eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, önemli açıklamalarda bulundu. 15 yıl boyunca hiç bir iş yapmayıp oturduğu yerden maaş alan sanatçılara tepki gösteren Karadağlı "Çalışmayacaksanız istifa edin" dedi.

Kimsenin oturup yıllarca sadece maaş alıp ama ‘ben oyuncuyum’, ‘ben tiyatrocuyum’ demesi doğru gelmiyor." diyen Tamer Karadağlı sözlerine şöyle devam etti.

"ÇALIŞMAYACAKSANIZ İSTİFA EDİN"

Kimsenin oturup yıllarca sadece maaş alıp ama ‘ben oyuncuyum’, ‘ben tiyatrocuyum’ demesi doğru gelmiyor. Çalışmayacaksanız ‘istifa edin’ diyorum. Hakkaniyetli olmaya çok özen gösteriyorum.

"Çalışmayacaksanız ‘istifa edin’ diyorum. Hakkaniyetli olmaya çok özen gösteriyorum. Birçok arkadaşımıza, ‘gidin dizi-filmlerde oynayın, para kazanın, görünür olun, isminiz marka değeri taşısın’ diyorum. Bunu destekliyorum. Herkese de izin veriyorum. Ama sözleşmelerinde ‘asli görevinizi aksatmamak’ kaydıyla. Bazı oyuncularımız 15 sene boyunca oynamamış. Dışarıda dizi çekiyor, kendi özel tiyatrosu var, maaş alıyor ama çalışmıyor. Bunlar istifa ettiler. Lale devri bitti. Sayıları çok fazla değildi. Çalışmak isteyen çok fazla oyuncu var. Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Tom Cruise'un cesur şovuyla gerçek ortaya çıktı! Paris Olimpiyatları'na damgasını vurmuştu

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise'un cesur şovuyla gerçek ortaya çıktı! Paris Olimpiyatları'na damgasını vurmuştu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 35

Netitrebet 3 gün önce

Şimdi anladık mı dandik tayfa niye sevmiyor bu adamı ? Helal olsun Tamer. Kalıbının adamısın. Arkanda Millet var. Ne yapacaksan, onu yap. Korkmadan yap !

son osmanlı 3 gün önce

tebrikler doğru söze ne hacet

OKTAY 3 gün önce

Koçum benim...

Mehmet 3 gün önce

Helal olsun!!!

urfalı 3 gün önce

Herkes işini hakkıyla yapsa türkiye şimdi iki kat büyük olurdu ama gelen yemiş giden yemiş banane demiş maaşımı alayım ne olursa olsun

Yorumların Tümünü Okuyun