Futbolcu Mesut Özil Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la bir araya geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Çilehane Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası eski futbolcu Mesut Özil ile bir araya geldi. Erbaş, geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da bir cami temizleyen Özil'e teşekkür etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Futbolun yıldız isimlerinden dünyaca ünlü oyuncu Mesut Özil, çeşitli sosyal çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Dini kimliğini göstermekten çekinmeyen Özil, geçtiğimiz günlerde Üsküdar'daki Şemsi Ahmet Paşa Camii'nin temizliğine yardım ederken görüntülenmişti. Kısa sürede yayılan görüntüler sonrası Mesut Özil, halkın takdirini toplamıştı.

Mesut Özil ÜsküdarİLİŞKİLİ HABERMesut Özil Üsküdar'da cami temizlerken görüntülenmişti! Cami imamı ilk kez konuştu

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI İLE BULUŞTU

Dün Üsküdar'daki Çilehane Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Mesut Özil, bir süre baş başa sohbet etti. Erbaş, cami temizliğine yardım eden Özil'e, örnek davranışından ötürü teşekkür etti.

O anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Erbaş, şu ifadelere yer verdi:

"Dünyaca ünlü futbolcumuz Mesut Özil ile Cuma namazı sonrası Çilehane Camii’nde bir araya geldik.  Gönüllü olarak cami temizliğine katılması ile büyük bir örneklik sergileyen Mesut Özil kardeşimize hassasiyeti ve örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum."

Mesut ÖzilİLİŞKİLİ HABERMesut Özil'den yeni proje! İstanbul'da imza atmaya hazırlanıyor

Öte yandan Mesut Özil, mesleki birikimini genç nesillere aktarmak için İstanbul Anadolu Yakası'nda bir futbol altyapı tesisi kurmayı planlıyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0