İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Perihan Savaş'ın oğluna övgü dolu sözler!

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz gün eski eşi Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer'i mekanında ziyaret etti. Tatlıses, Savaş Zafer'e program yapma vaadinde bulundu.

İbrahim Tatlıses'in, 1979-82 tarihleri arasında evli olduğu Perihan Savaş'tan Melek Zübeyde adında bir kızı bulunuyor. Perihan Savaş, daha önceki bir röportajında, Tatlıses ile evliliği hakkında "Tatlıses’in ihanetini öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. Dört aylıktı kızım. İbrahim Tatlıses vururdu, hep vururdu. Sadece bana değil, herkese vururdu. Onu Allah affetsin" demişti. Tatlıses ile evliliğini bitiren Savaş, 1987'de Yılmaz Zafer ile evlenmiş ve 7 yıl süren bu evliliğinden de Savaş Zafer adında bir oğlu olmuştu. Savaş Zafer, aşçılık mesleğini sürdürüyor. İbrahim Tatlıses, Savaş Zafer'in Feshane'de açtığı Safderun Lokantası'nı ziyaret etti.

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Eski eşinin oğlunu, açtığı yeni mekanında ziyarete giden Tatlıses, muhabirlere "Savaş genç bir gurmedir. Ona yemek programı yaptıracağım" dedi.

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaşın oğlu Savaş Zafer

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaşın oğlu Savaş Zafer

Bir süredir İzmir'de yaşayan Tatlıses, İstanbul'dan bir ev almayı düşünüyormuş. Birkaç ay önce geçirdiği kalp ameliyatı dolayısıyla sağlık durumu hakkında bilgi veren Tatlıses, "Ben süperim, çok süperim. Bir dostum vardı Bodrum’da, o bana derdi ki; ‘Hep süperim diyeceksin. Dostun sevinir, düşmanın üzülür.’ Kızım Elif Ada’yı da alıştırdım, ‘Nasılsın?’ diye sorunca ‘Süperim baba’ der. Dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var" şeklinde konuştu.

Kadir Ezildi'den damat bohçası paylaşımı! Gelen yorumla çileden çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'den damat bohçası paylaşımı! Gelen yorumla çileden çıktı
Tesettüre giren Kurtlar Vadisi oyuncusu Büşra Ayaydın'a skandal sözler! Pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Tesettüre giren Kurtlar Vadisi oyuncusu Büşra Ayaydın'a skandal sözler! Pes dedirtti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0