Kadir Ezildi'den damat bohçası paylaşımı! Gelen yorumla çileden çıktı

Geçtiğimiz temmuz ayında Erzurum’da nişanlanan ünlü sunucu Kadir Ezildi, ikinci nişan öncesi Damat Bohçası düzenledi. Nişanlısının getirdiği bohça ile kamera karşısına geçen sunucunun en özel anları gündem oldu. Türkmen'in bileziklerinin de yer aldığı paylaşıma eleştirilerse gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da nişanlanan ve İstanbul'da 2. nişan hazırlıklarına girişen ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin damat bohçası olay oldu. Günlerdir yapacağı 2. nişanın hazırlıklarını paylaşan ünlü sunucu nişanlısı Gamze Türkmen'in getirdiği damat bohçasını sergiledi.

KADİR EZİLDİ'NİN DAMAT BOHÇASI

Kadir Ezildi sosyal medya hesabında bohçanın her detayını paylaştı. Damat bohçasında getirdiği oda dolusu eşyalarla da herkesi şaşırtan ünlü sunucunun nişanlısı Gamze Türkmen bu defa sempatik hareketleriyle gündem oldu. 

Son olarak kendisini terk eden babasına ateş püskürerek 500 bin TL nişan harcaması yaptığını söyleyen Kadir Ezildi evine geren bohçalar için özel klip çektirip paylaşıma da "Gelenek görenek deyince de biz. Damat bohçamızda geldi" yazdı.

GELEN ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak gelinin kolundaki bileziklerle açılan ve her marka de eşyanın detayına kadar gösterilen videoya "Gelenek değil gösteriş" eleştirileri geldi. Kadir Ezildi bu yorumlardan rahatsız olunca takipçisine "Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle" tepkisinde bulundu.

Gelen tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Kadir Ezildi "Bazı karnı dar arkadaşlara yazıyorum; biz mevlitlerimizi bile detaylarını atlamadan yapıyoruz. Biz ailecek kendimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. He sen kendini önemsemiyorsundur şimdiye kadar değer görmemişsindir bu da beni ilgilendirmez" dedi.

Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı atarak Gamze Türkmen ile Temmuz'da nişanlandı.  Ezildi, "17.07.2024. Sözlendik" notuyla paylaşım yapmıştı. 

İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Perihan Savaş'ın oğluna övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Perihan Savaş'ın oğluna övgü dolu sözler!
Osmanlı armasının gizli kalmış sırrı! Osmanlı Arması'nın ilk kez duyacağınız 30 gizemi

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı armasının gizli kalmış sırrı! Osmanlı Arması'nın ilk kez duyacağınız 30 gizemi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Şeref 2 gün önce

Görgüsüzlük